Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Comisia de competitii

Miercuri, 5 martie 2014

Comunicat CCCLT referitor la cazul CSU Cuadripol 2 Brasov - CN U13 masculin

Autor: Federatia Romana de Baschet

In sedinta din data de 04.03.2014 CCCLT a verificat sesizarile primite de la CS Dinamo CSS nr 6 Bucuresti si ACS Steaua Magic 2008 Bucuresti privind dreptul de joc al sportivilor de la echipa CSU Cuadripol 2 Brasov la Turneul CN U13 masculin GVB desfasurat la Constanta in perioada 22-24 februarie 2014.

In urma examinarii foilor de arbitraj, a rapoartelor arbitrului principal si a altor documente s-a constatat ca, conducerea echipei din Brasov a procedat la subsituirea jucatorului Dragomir Cristian, nr. 99 pe foaia oficiala de arbitraj (nascut 06.03.2002) cu jucatorului Butoi Cristian (nascut 23.12.1999), sportiv ce nu are drept de joc la aceasta categorie, acesta nefiind trecut pe lista jucatorilor si insotitorilor aprobata de FR Baschet.

Ca urmare jocurile echipei CSU Cuadripol 2 Brasov cu echipele CS Dinamo CSS nr 6 Bucuresti si CS Cuza Sport Braila se omologheaza cu rezultatul de 20-0 in favoarea echipelor din Bucuresti si respectiv Braila fara punct in clasament pentru echipa din Brasov.

In conformitate cu prevederile RGOC art 22.20 echipa CSU Cuadripol Brasov este eliminata din competitie, toate rezultatele jocurilor din faza semifinala GVB fiind anulate.

Pentru folosirea unui jucator fara drept de joc si recidiva clubul CSU Brasov este sanctionat cu amenda in cuantum de 2800 Euro  (300 Euro pentru prima abatere si 2500 Euro pentru recidiva) platibili in LEI la cursul BNR.

Din categoriile: Comisia de competitii

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.