Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Joi, 10 aprilie 2014

Bilete si acreditari de presa pentru ALL STAR GAME 2014 CLUJ-NAPOCA

Autor: Federatia Romana de Baschet

Incepand de astazi, 10 aprilie, fanii baschetului romanesc isi pot achizitiona tichete de intrare pentru ALL STAR GAME 2014 CLUJ-NAPOCA de la casa Salii Sporturilor “Horia Demian”, accesul la eveniment urmand sa se realizeze doar in baza biletelor. Conform datelor oficiale, pretul biletelor este urmatorul:
CATEGORIA 1:
Pret - 100 lei (in sectoarele de jos ale salii, DOAR in Tribuna B - sectoarele B1, B2, B3, B4, B5)
CATEGORIA 2:
Pret - 50 lei (in sectoarele de sus ale salii, astfel: Tribuna A - sectoarele A6, A7, A8, A9, A10. In Tribuna B - sectoarele - B7, B8, B9)
HARTA LOCURILOR DIN SALA SPORTURILOR “HORIA DEMIAN” O PUTETI VIZUALIZA AICI:
http://www.u-mobitelco.ro/_Images/plan-locuri-sala-sporturilor-large.jpg
Toate biletele puse in vanzare au mentionate sectorul, randul si locul iar programul casei de bilete de la Sala Sporturilor “Horia Demian” este in intervalul orar 10:00 – 18:00.
Pentru abonatii U-Mobitelco Cluj din actualul sezon competitional, biletele au fost puse in vanzare in 8 si 9 aprilie, in intervalul orar 9.00-16.00, la secretariatul clubului. Abonatii care nu au posibilitatea de a-si achizitiona personal biletele pentru “All Star Game 2014 Cluj-Napoca”, sunt rugati sa trimita un e-mail la adresa office@u-mobitelco.ro cu datele persoanei care va ridica biletul in numele lor. Organizatorii clujeni anunta pe aceasta cale ca biletele vor avea acelasi pret si pentru abonatii U-Mobitelco Cluj din actualul sezon competitional, cu mentiunea ca acestia vor primi din partea clubului, la achizitionarea biletelor, un FAN PACK ASG 2014 (o insigna, un sticker, un steag) in valoare de 50 lei.
 
INFORMATII DESPRE ACREDITARI MASS-MEDIA

Pentru ALL STAR GAME 2014 CLUJ-NAPOCA au fost puse la dispozitia reprezentantilor mass-media un numar de 44 de acreditari de presa cu loc, la masa presei (in Tribuna B, sectorul B3), prioritate avand presa specializata de baschet si sport, din tara si din Cluj-Napoca.
Seva elibera cate o acreditare de presa cu loc pentru o publicatie si o acreditare de presa (in limita a 10 acreditari) pentru foto/cameraman cu acces pe parchetul salii.
Pe aceasta cale, reamintim reprezentantilor presei sa trimita un email pe adresa: ionela.haba@u-mobitelco.ro in care sa se specifice: numele publicatiei, numele reporterului / cameramanului / fotografului, numar de telefon de contact. Perioada in care se vor trimite cererile de acreditare este: 4 aprilie - 10 aprilie.

Totodata, mentionam ca evenimentul “All Star Game 2014 Cluj-Napoca” va fi transmis in exclusivitate de postul de televiziune DIGI SPORT, cu incepere de la ora 19:00.

Din categoriile: Stirea zilei, Liga Nationala de Baschet masculin, Comunicate de presa

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.