Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Luni, 5 mai 2014

Vlad Moldoveanu si BC Kalev Cramo joaca finala Alexela Korvpalli Meistriliiga

Autor: Federatia Romana de Baschet

Internationalul roman Vlad Moldoveanu are ocazia, pentru prima data in cariera, sa joace in cadrul unui finale de campionat, dupa ce echipa sa, BC Kalev/Cramo, s-a calificat in ultimul act al intrecerii nationale din Estonia - Alexela Korvpalli Meistriliiga.
Duminica seara, detinatoarea trofeului estonian, BC Kalev/Cramo, a reusit sa castige si cel de-al treilea joc din cadrul semifinalelor disputat impotriva echipei Rakvere Tarvas, castigand astfel seria cu scorul general de 3-0. Conform datelor oficiale din Alexela Korvpalli Meistriliiga, in semifinale, BC Kalev/Cramo Tallin a obtinut pe teren propriu doua victorii la scor, 95-69 si 99-68, iar cel de-al treilea succes a fost realizat, in deplasare, cu scorul de 88-78.
In seria semifinala, internationalul roman Vlad Moldoveanu a avut o linie deosebita in meciul al doilea, castigat de echipa sa cu 88-78, bifand un double-double in cele 26 de minute de joc, cu 19 puncte, 3x3, 10 recuperari. Conform statisticilor oficiale, in primul meci, extrema de forta a nationalei Romaniei si-a trecut in cont in 25 de minute de joc, o linie cu 13 puncte si 5 recuperari, iar in ultimul joc, disputat duminica seara, internationalul nostru a evoluat doar 17 minute si a avut 2 puncte si 7 recuperari.
In finala Alexela Korvpalli Meistriliiga, BC Kalev/Cramo se va intalni cel mai probabil cu binecunoscuta grupare estoniana Tartu University Rock, liderul sezonului regular si detinatoarea Cupei Estoniei, care conduce in cea de-a doua semifinala cu scorul general de 2-0 (75-48 si 72-52) si va juca diseara pe teren propriu impotriva echipei Tallinna Kalev.
Conform calendarului competitional al campionatului Estoniei, finala se va disputa dupa sistemul “cel mai bun din sapte jocuri”, la urmatoarele date: 11, 13, 19, 21, 23, 26, 28 mai.

Din categoriile: Stirea zilei, Loturi nationale masculin, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.