Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Marti, 6 mai 2014

Joaca baschet de nota 10 la Sport Arena Streetball!

Autor: Federatia Romana de Baschet

Cel mai tare campionat de baschet 3x3 din Romania, “Sport Arena Streetball” (www.3la3.ro, www.facebook.com/SportArenaStreetball), va debuta, vineri, 16 mai, pe terenurile din incinta Universitatii Politehnica Bucuresti. “Sport Arena Streetball” este organizat in colaborare cu Federatia Romana de Baschet, Universitatea Politehnica Bucuresti si Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si este sustinut de Raiffeisen Bank si Gatorade. Inscrierile in competitie se fac pe www.3la3.ro, incepand de luni, 12 mai, ora 15:00.
 
Aflat la cel de-al zecelea sezon, campionatul de baschet 3x3 “Sport Arena Streetball”, care reuneste vara de vara peste 4.000 de jucatori si peste 10.000 de spectatori la cele cinci turnee devenite traditionale, este gata de un nou start. Iar pe listele de inscriere sunt asteptate sa participe la primul turneu, care se va disputa in perioada 16-18 mai, peste 200 de echipe. Conform organizatorilor, startul la inscrieri se va da luni, 12 mai, cu incepere de la ora 15:00, pe site-ul www.3la3.ro, acolo unde toti participantii vor trebui sa aiba deja un cont activ.
 
Pentru al treilea sezon consecutiv, “Sport Arena Streetball” face parte din circuitul mondial de baschet 3x3 care se disputa sub egida FIBA, din Europa doar Romania si Letonia avand acest statut. Jucatorii trebuie sa se inregistreze pe portatul www.3x3planet.com si vor puncta in clasamentul mondial, FIBA 3x3 World Ranking, acolo unde Romania are in prezent trei jucatori printre primii 20 din lume.
 
Astfel, organizatorii anunta ca in cel de-al zecelea sezon al “Sport Arena Streetball” sunt cuprinse patru etape distincte:
16-18 mai
30 mai – 1 iunie
11-13 iulie
1-2 august
Iar dupa derularea celor patru etape va fi organizat si un Turneu Master, care va reuni echipele alcatuite din cei mai buni jucatori, in urma punctajului realizat de-a lungul sezonului, si care se va disputa in perioada 2-3 august.
Toate turneele din cadrul “Sport Arena Streetball” din acest sezon vor avea loc pe terenurile Sport Arena din incinta Universitatii Politehnica Bucuresti.

Din categoriile: Stirea zilei, Comunicate de presa, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.