Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Luni, 12 mai 2014

Au inceput inscrierile la Sport Arena Streetball 2014!

Autor: Federatia Romana de Baschet

Astazi, 12 mai, de la ora 15:00, au inceput inscrierile pentru primul turneu Sport Arena Streetball din 2014 (www.3la3.ro, www.facebook.com/SportArenaStreetball), care se va disputa in perioada 16-18 mai pe terenurile din incinta Universitatii Politehnica Bucuresti.
 
Cea mai populara competitie de baschet 3x3 din Romania, Sport Arena Streetball, se afla la startul celui de-al zecelea sezon si asteapta, si in acest an, peste 4.000 de participanti la cele cinci turnee care vor avea loc de-a lungul verii. Inscrierea este gratuita si se face online, pe site-ul www.3la3.ro, in limita a 200 de echipe pentru fiecare turneu. Pentru a da o nota in plus de competitivitate, cel de-al zecelea sezon aduce si o premiera la Sport Arena Streetball, castigatorii fiecarui turneu urmand sa primeasca “Tricoul de campion”!
Conform organizatorilor, participantii sunt impartiti in patru categorii de varsta – U14, U18, Open (+18 ani) si Veterani (+35 ani), atat la masculin cat si la feminin. Evident, nu vor lipsi concursurile individuale (trei puncte si skills), demonstratiile de slam-dunk si atmosfera deja bine cunoscuta, marca Sport Arena Streetball.
Dupa cum am mai anuntat, cel de-al zecelea sezon al “Sport Arena Streetball” cuprinde patru etape distincte si un Turneu Master, dupa urmatorul program:

16-18 mai
30 mai – 1 iunie
11-13 iulie
1-2 august


Dupa derularea celor patru etape va fi organizat si un Turneu Master, care va reuni echipele alcatuite din cei mai buni jucatori, in urma punctajului realizat de-a lungul sezonului, si care se va disputa in perioada 2-3 august, tot pe terenurile din incinta Universitatii Politehnica Bucuresti.
 
Reamintim ca intrecerea “Sport Arena Streetball” este organizata in colaborare cu Federatia Romana de Baschet, ASC Sport Promotion, Universitatea Politehnica Bucuresti si Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si este sustinuta de Raiffeisen Bank, Gatorade si Idilis.

Din categoriile: Stirea zilei, Comunicate de presa, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI

Vezi toate stirile
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.