Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Anunturi importante

Vineri, 6 iunie 2014

Sanctiuni dictate de CCAB

Autor: Federatia Romana de Baschet

Avand in vedere interesul Colegiului Central al Arbitrilor de Baschet de a asigura arbitraje corecte, in sensul regulamentului jocului de baschet, CCAB a dispus analiza video a meciurilor 1 si 2 din Finala play-off a LNBM, dintre CSU Asesoft Ploiesti si CSM Oradea. In urma analizei video si a raportului Comisiei Tehnice, CCAB a propus urmatoarele sanctiuni, validate de conducerea Federatiei Romane de Baschet:
 
Arbitrul Alexandru Olaru: Avertisment, conform pct. A, lit. g, din Anexa la Regulamentul Arbitrilor de Baschet din Romania, pentru lipsa de atentie si de concentrare in timpul jocului la care este delegat. Avand in vedere ca arbirtrul Alexandru Olaru se afla la cel de al doilea avertisment, acesta se transforma in suspendare de o etapa. Intrucat CCAB a considerat ca maniera de arbitraj nu a fost uniforma pe toata durata jocului si s-au sanctionat unele greseli usoare s-a propus marirea sanctiunii pentru acest arbitru cu suspendare de inca o etapa. Astfel, suspendarea finala pentru arbitrul Alexandru Olaru este de 2 etape.
 
Arbitrul Ciprian Stoica: Suspendare de 2 etape, in conformitate cu pct. C, lit. d, din Anexa la Regulamentul Arbitrilor de Baschet din Romania, pentru arbitraj cu greseli repetate in interpretarea sau aplicarea Regulamentului Oficial al Jocului de Baschet care nu au influentat, insa, rezultatul final, rezultate in urma raportului comisarului sau a analizei video a Comisiei Tehnice a CCAB.
 
Arbitrul Dragos Nicolae: Suspendare de 2 etape, in conformitate cu pct. C, lit. d, din Anexa la Regulamentul Arbitrilor de Baschet din Romania, pentru arbitraj cu greseli repetate in interpretarea sau aplicarea Regulamentului Oficial al Jocului de Baschet care nu au influentat, insa, rezultatul final, rezultate in urma raportului comisarului sau a analizei video a Comisiei Tehnice a CCAB. Deoarece arbitrul Dragos Nicolae este la a doua sanctiune, CCAB a propus suspendarea acestuia pentru 4 etape. Astfel, suspendarea finala pentru arbitrul Dragos Nicolae este de 4 etape.

Din categoriile: Anunturi importante, Colegiul central al arbitrilor, Arbitri

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.