Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Joi, 2 octombrie 2014

Vlad Moldoveanu a castigat Supercupa Poloniei

Autor: Federatia Romana de Baschet

Echipa poloneza la care evolueaza si internationalul roman Vlad Moldoveanu, PGE Turow Zgorzelec, a castigat, miercuri seara, Supercupa Poloniei, campiona en-titre impunandu-se in fata rivalei Slask Wroclaw, detinatoarea Cupei Poloniei, cu scorul de 85-70 (21-18, 14-16, 29-23, 21-13).
 
Internationalul roman Vlad Moldoveanu a cucerit primul trofeu din actualul sezon, dupa ce echipa sa, PGE Turow Zgorzelec, a castigat la pas Supercupa Poloniei, dispunand, miercuri seara, de castigatoarea Cupei, Slask Wroclaw, cu scorul de 85-70. De altfel, meciul din deschiderea sezonului polonez a fost mai dificil decat se asteptau campionii en-titre, detinatoarea Cupei reusind pana la pauza sa dea mari batai de cap adversarilor. In cele din urma, la revenirea de la vestiare, campioana Poloniei, cu trei jucatori foarte greu de oprit in ofensiva – Michal Chylinski (24 p), Nemaja Jaramaz (20 p) si Vlad Moldoveanu (14 p) - a reusit sa-si impuna jocul si sa se distanteze clar pe tabela de marcaj, astfel ca fluierul arbitrilor a consemnat la final victoria la pas a PGE Turow Zgorzelec.
In aceste conditii, prin castigarea Supercupei Poloniei, internationalul Vlad Moldoveanu si-a indeplinit unul dintre obiectivele propuse pentru acest sezon. “Am preferat sa ma transfer in vara la PGE Turow Zgorzelec in primul rand pentru antrenorul Miodrag Rajkovic. Evident, m-a atras foarte mult si participarea in Euroleague, dar motivul principal a fost antrenorul. Pentru noul sezon imi doresc sa castigam cele trei trofee din Polonia, Supercupa, Cupa si Campionatul, precum si sa avem o participare cat mai buna si lunga in Euroleague”, declara Vlad Moldoveanu pentru site-ul oficial al PGE Turow Zgorzelec in urma cu zece zile intr-un amplu interviu prezentat de polonezi (vezi - http://www.ksturow.eu/en/news/news/moldoveanu-only-victories-matter/).
 
Foto - Bucuria castigarii primului trofeu din acest sezon - Vlad Moldoveanu cu Supercupa Poloniei in vestiarul echipei sale (credit - https://www.facebook.com/vladmoldoveanu9)
 

Din categoriile: Stirea zilei, Loturi nationale masculin, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.