Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Jucatorii etapei

Luni, 17 noiembrie 2014

BRITNEY JONES si IVAN IVANOVIC, jucatorii etapei in LNBF si LNBM

Autor: Federatia Romana de Baschet

Dupa patru sezoane in care Federatia Romana de Baschet a readus in prim-plan conceptul de "jucatorul etapei", traditia continua si in editia de campionat 2014-2015. Forul de specialitate din Romania ii va desemna dupa fiecare runda din Liga Nationala de Baschet pe cei mai buni jucatori, atat la masculin, cat si la feminin. Mentionam ca in analizele prezentate se va tine cont de randamentul sportivilor inregistrat statistic (randamentul = eficienta/minute jucate) in cadrul fiecarui meci, de victoria echipei in care a evoluat sportivul, de timpul petrecut pe parchet (minimum 20 de minute/joc), dar mai ales de gradul de dificultate al jocului respectiv, acest ultim criteriu fiind deosebit de important in desemnarea MVP-ului etapei din LNBM si LNBF. Pentru a evita comentariile la desemnarea MVP-ului, va anuntam ca la realizarea topului etapei se va tine cont astfel: randamentul x gradul de dificultate al jocului respectiv (la acest criteriu se acorda bonusuri substantiale pentru meciurile “tari” ale etapei).

Jucatorul etapei a VII-a din LNBM este IVAN IVANOVIC

Extrema de forta IVAN IVANOVIC, de la BC Mures Tg. Mures, este declarat “Jucatorul etapei a VII-a din LNBM”, dupa evolutia deosebita pe care a avut-o in derby-ul castigat in fief-ul campioanei en-titre CSU Asesoft Ploiesti, cu scorul de 85-82. Baschetbalistul muntenegrean a avut o contributie majora la victoria echipei sale, acumuland in 35:08 de minute petrecute pe parchet o linie statistica foarte buna: randament de 0,685; eficienta de 24 de unitati; 24 puncte, 6x3 (!), 6 recuperari, 2 pase decisive si 1 interceptie.
In aceeasi runda, evolutii deosebite au mai avut STEVAN MILOSEVIC (26:43; randament de 0,740; eficienta de 20 de unitati; 10 puncte, 13 recuperari, 1 pasa, 1 interceptie), de la BCM U Pitesti, in meciul castigat pe teren propriu in fata BC Timisoara, cu scorul de 74-70, NIKOLA SILADJI (27:48; randament de 0,821; eficienta de 23 de unitati; 21 puncte, 1x3, 7 recuperari, 2 pase, 1 interceptie, 1 capac), de la Gaz Metan Medias, in intalnirea castigata in fata Universitatii Cluj-napoca, cu scorul de 88-74, precum si BRANDON JOHNSON (23:46; randament de 1,166; eficienta de 28 de unitati; 12 puncte, 9 recuperari, 8 pase, 2 interceptii), de la CSU Atlassib Sibiu, in partida castigata clar in fata Timba Timisoara, cu scorul de 101-76.
 
Jucatoarea etapei a XI-a din LNBF este BRITNEY JONES
 
Coordonatoarea de joc BRITNEY CIMONE JONES, de la Olimpia Brasov, este declarata “Jucatoarea etapei a XI-a din LNBF”, in urma prestatiei senzationale din partida castigata pe teren propriu in fata BCM Danzio Timisoara, cu scorul de 86-74. Baschetbalista de origine americana a avut o contributie importanta la succesul echipei pregatita de antrenorul Dan Calancea, adunand in 40:00 de minute jucate o linie statistica foarte buna: randament de 0,825; eficienta de 33 de unitati; 37 puncte, 2x3, 3 recuperari, 4 pase decisive si 2 interceptii.
In cadrul aceleeasi runde, evolutii deosebite a mai avut si ANNEMARIE PARAU (27:06; randament de 0,925; eficienta de 25 de unitati; 9 puncte, 1x3, 6 recuperari, 11 pase, 4 interceptii), de la ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, in jocul castigat la pas pe propriul teren in fata CSM Satu Mare, cu scorul de 88-42.

Din categoriile: Jucatorii etapei, Liga Nationala de Baschet feminin, Liga Nationala de Baschet masculin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.