Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Luni, 1 decembrie 2014

Sute de copii s-au bucurat de baschet in Arena FRB!

Autor: Federatia Romana de Baschet

Arena de Baschet din Capitala a gazduit, in week-end, sambata, evenimentul intitulat sugestiv “Baschet cu usile deschise!”, care a inclus diverse activitati si competitii destinate copiilor implicati in aceasta luna in proiectele “Vino sa joci baschet!” si “Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea!”, derulate in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, in cadrul Programului “Pierre de Coubertin”.
 
Sambata si duminica, timp de opt ore, Arena de Baschet din Capitala a fost asaltata de aproximativ 500 de copii, cu varste intre 5-8 ani, care au participat in mod activ in luna noiembrie in cadrul celor doua proiecte derulate de FR Baschet, in parteneriat cu MTS: "Vino sa joci baschet!" si "Nu conteaza inaltime, ci conteaza istetimea". In prezenta parintilor, rudelor, antrenorilor si a unor invitati de marca din baschetul romanesc, Virgil Stanescu si Titus Nicoara fiind asaltati de participanti pentru autografe, cei 500 de copii selectati din 12 scoli si 18 gradinite din toate sectoarele Capitalei, s-au bucurat de frumusetea jocului de baschet si au descoperit cate ceva din tainele acestui sport. Miscare, muzica, divertisment si mult baschet. Cam asta a fost reteta unui eveniment care a fost apreciat de toti participantii.
   
Reamintim ca Federatia Romana de Baschet, in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, a derulat in luna noiembrie doua proiecte dedicate prescolarilor si elevilor din clasele primare, proiecte care fac parte din Programul National “Pierre de Coubertin”.
Astfel, in proiectul “Vino sa joci baschet!”, care se adreseaza elevilor din clasele 0 si I, cu varste cuprinse intre 7-8 ani, aproape 200 de copii din 12 scoli bucurestene (n.n. - cate doua din fiecare sector) s-au bucurat pe parcursul acestei luni de 12 antrenamente de initiere si selectie sustinute de antrenori licentiati de Federatia Romana de Baschet.
Concomitent, tot in luna noiembrie, in proiectul “Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea!”, care se adreseaza prescolarilor cu varste intre 5-6 ani, peste 280 de copii din 18 gradinite bucurestene (n.n. – cate trei gradinite din fiecare sector) au participat la antrenamente in care au descoperit cate ceva din tainele jocului de baschet sub directa indrumare a antrenorilor licentiati de Federatia Romana de Baschet.
Si cum ambele actiuni dedicate copiilor au parcurs etapele principale, in week-end, Arena de Baschet, situata in Bulevardul Basarabia, nr. 39, sector 2, a fost gazda evenimentului "Baschet cu usile deschise", organizat cu prilejul finalizarii celor doua proiecte derulate in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului. Un eveniment la care au luat parte toti copii implicati in “Vino sa joci baschet” si “Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea”, conform celor relatate de antrenorul coordonator al FRB Svetlana Dragusin.

Mai multe poze din timpul actiunilor derulate in cadrul celor doua proiecte pot fi vizualizate pe pagina de facebook a FRB - https://www.facebook.com/frbaschet/photos_stream

Din categoriile: Stirea zilei, Comunicate de presa, Liga nationala de minibaschet

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.