Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Luni, 16 februarie 2015

START VOT PENTRU ALL STAR GAME, FEMININ, SF. GHEORGHE 2015

Autor: Federatia Romana de Baschet

Incepand de astazi, 16 februarie, si pana in data de 04 martie, fanii baschetului romanesc, si nu numai, au ocazia sa-si voteze favoritele pentru ALL STAR GAME – SF. GHEORGHE 2015!
 
Pastrand traditia ultimelor editii, Federatia Romana de Baschet ofera si de aceasta data posibilitatea ca atat suporterii, cat si reprezentantii mass-media, sa-si exprime optiunile pentru componenta selectionatelor care se vor confrunta in cadrul All Star Game - Sf. Gheorghe 2015, urmand ca la spectacolul stelelor baschetului feminin sa-si faca aparitia pe parchetul Salii Sporturilor "Kati Szabo" din Sf. Gheorghe, in data de 15 martie 2015, cele mai valoroase baschetbaliste care evolueaza in Romania, in LNBF. Pentru operatiunea de votare, cei care doresc sa-si exprime optiunile o pot face intrand in sectiunea special amenajata (in dreapta sus, sub live-score). Dupa ce accesati aceasta sectiune, gasiti frame-ul cu baza de date, pentru fiecare pozitie in parte. Pentru fiecare selectionata, Nord si Sud, trebuie sa alegeti cate o sportiva pentru fiecare pozitie si cate un antrenor (obligatoriu trebuie sa va exprimati optiunile pentru ambele selectionate pentru ca votul dumneavoastra sa fie inregistrat).Ultimul pas, obligatoriu inainte de a transmite votul dumneavoastra, este sa apasati pe butonul de sub terenurile de joc ("Nu sunt Robot"), necesar pentru ca votul sa fie inregistrat. Confirmarea ca votul dumneavoastra a fost inregistrat se face prin aparitia unui mesaj de multumire ca ati participat la aceasta actiune de stabilire a componentelor selectionatelor Nord si Sud. Operatiunea de votare se va finaliza in data de 04 martie, urmand ca, in data de 06 martie, Federatia Romana de Baschet sa publice componentele celor doua selectionate – cate 12 sportive si 2 antrenori.

REGULAMENT DE VOT ALL STAR GAME – SF. GHEORGHE 2015 (feminin)
 
ECHIPE PARTICIPANTE - NORD vs. SUD
DATA ALL STAR GAME 2015 – 15 martie 2015
LOCATIE – Sala Sporturilor “Kati Szabo” din Sf. Gheorghe
NORD – este o selectionata formata din jucatoare legitimate la CSM Univ. Oradea, BCM Danzio Timisoara, Universitatea Cluj-Napoca, Nova Vita Tg. Mures, CSM Satu Mare, CSU Alba Iulia si BC ICIM UVG Arad.
SUD – este o selectionata formata din jucatoare legitimate la ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, Olimpia Brasov, Rapid Bucuresti, CST Alexandria, SCM Craiova, CSM Targoviste si Phoenix Galati.
JUCATOARE – FR Baschet impreuna cu staff-urile oficiale ale echipelor din LNBF au selectat o baza pentru vot formata din 132 de jucatoare.
ANTRENORI – Sunt postati pentru a fi votati DOAR antrenorii principali ai celor 14 echipe din LNBF.
PONDEREA VOTULUI FINAL:
30% - votul publicului
30% - votul mass-media
40% - votul Departamentului Tehnic FRB + Colegiul Central al Antrenorilor
STARTUL VOTULUI – 16 februarie
ULTIMA ZI PENTRU VOT – 04 martie
MODALITATEA DE VOT: Fiecare votant va alege pentru selectionatele Nord si Sud obligatoriu cate o singura jucatoare pentru fiecare dintre cele cinci posturi de joc si cate un singur antrenor.
REZULTATELE VOTULUI FINAL VOR FI PUBLICATE PE SITE IN DATA DE 06 MARTIE, DUPA CENTRALIZARE (public+media+tehnic).
Loturile celor doua selectionate, SUD si NORD, vor fi formate din 12 sportive si 2 antrenori.

SPOR LA VOT!!!

Din categoriile: Stirea zilei, Liga Nationala de Baschet feminin, Comunicate de presa

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.