Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Anunturi importante

Marti, 24 februarie 2015

Sanctiuni dictate de Comisia de Disciplina

Autor: Federatia Romana de Baschet

Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Baschet, intrunita in data de 24.02.2015, ora 12:00, la sediul FRB din Bucuresti, a analizat dosarul cauzei evenimentelor petrecute la jocul din cadrul etapei a XX-a din Liga Nationala de Baschet Masculin, dintre echipele Energia Targu Jiu si CSM U Oradea, desfasurat in data de 22.02.2015, in Sala Sporturilor din Targu Jiu. Comisia de Disciplina a analizat inregistrarile video, rapoartele arbitrilor si comisarului jocului, punctele de vedere ale celor doua cluburi si ale sportivilor Andreas Glyniadakis, Baris Aktas, Rares Pasca, Mladen Pantic si Vujadin Subotic, si hotaraste:

- In conformitate cu Art 17.1.2, alin b, din Regulamentul de Disciplina al FR Baschet, sanctionarea sportivului Vujadin Subotic cu suspendare pentru 1 (una) etapa si amenda in cuantum de 600 Euro, platibila in Lei la cursul BNR din ziua platii.

- In conformitate cu Art 17.1.2, alin b, din Regulamentul de Disciplina al FR Baschet, sanctionarea sportivului Mladen  Pantic cu suspendare pentru 1 (una) etapa si amenda in cuantum de 300 Euro, platibila in Lei la cursul BNR din ziua platii.

- In conformitate cu Art 17.1.2, alin b, din Regulamentul de Disciplina al FR Baschet, sanctionarea sportivului Andreas Glyniadakis cu suspendare pentru 1 (una) etapa si amenda in cuantum de 500 Euro, platibila in Lei la cursul BNR din ziua platii.

- sanctionarea cu avertisment a sportivilor Rares Pasca si Aleksandar Vlahovic, in  caz de recidiva tinanduse cont de acest avertisment.

Decizia Comisiei de Disciplina poate fi atacata cu apel in conformitate cu Art. 18 din Regulamentul de Disciplina: “O echipa poate contesta decizia luata de Comisia de Disciplina, depunand in 24 de ore un memoriu scris in acest sens, la FRB, si dovada platii taxei de in valoare de 300 Euro.”

Din categoriile: Anunturi importante, Comisia de disciplina, Liga Nationala de Baschet masculin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI

Vezi toate stirile
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.