Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Anunturi importante

Luni, 2 martie 2015

Sanctiuni dictate de CCAB si CC

Autor: Federatia Romana de Baschet

In urma jocului disputat in data de 22.02.2015, in cadrul etapei a XX-a din LNBM, intre echipele Energia Tg. Jiu si CSMU Oradea, Colegiul Central al Arbitrilor a hotarat urmatoarele:
- arbitrul Stoica Ciprian – suspendare 2 etape, conform Anexa RABR, Art C, pct B: “neaplicarea prevederilor Regulamentului Oficial al Jocului de Baschet impotriva componentilor echipelor care au un comportament incorect si se fac vinovati de lipsa de sportivitate”.
- arbitrul Podar Bogdan - suspendare 2 etape, conform Anexa RABR, Art C, pct B: “neaplicarea prevederilor Regulamentului Oficial al Jocului de Baschet impotriva componentilor echipelor care au un comportament incorect si se fac vinovati de lipsa de sportivitate”.
- arbitrul Prisca Cosmin – avertisment, conform Anexa RABR, Art A, pct I: “alte abateri de la prevederile regulamentare, decat acelea pentru care s-au prevazut sanctiuni mai aspre in prezenta anexa”.
- scorerul jocului, Raut Laurentiu – suspendare 2 etape, conform Anexa RABR, Art C, pct E: “greseli in completarea foii oficiale de arbitraj, in cronometrarea timpului de joc sau a regulii de 24 de secunde, comise de oficiali delegati, dar care nu au inflentat rezultatul final”.
Totodata, referitor la acelasi meci, Comisia de Comisari a hotarat sanctionarea comisarului partidei, domnul Ion Olaru, cu suspendare 2 etape.

Din categoriile: Anunturi importante, Colegiul central al arbitrilor, Comisia de comisari

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.