Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Luni, 27 aprilie 2015

Sport Arena Streetball este gata de startul unui nou sezon!

Autor: Federatia Romana de Baschet

Pentru al 11-lea sezon consecutiv, Sport Arena Streetball (www.3la3.ro, www.facebook.com/SportArenaStreetball), cel mai mare campionat de baschet 3x3 din Romania, va fi din nou atractia verii pentru pasionatii de baschet in special si de sport in general. Competitia, care a adunat peste 4.000 de participanti pe sezon in ultimii ani, va debuta in primul weekend din luna iunie, in perioada 5-7 iunie, pe terenurile Sport Arena din incinta Universitatii Politehnica Bucuresti. Primul turneu va fi si un excelent prilej pentru nationala de baschet 3x3 a Romaniei sa isi testeze fortele pentru Jocurile Olimpice Europene, care vor avea loc la Baku, in perioada 12-28 iunie.

"Pot spune ca anul trecut am fost debutant la Sport Arena Streetball si in celelalte turnee de baschet 3x3, dar dupa titlul european cucerit la Bucuresti si dupa locul patru obtinut in World Tour la Tokyo, anul acesta voi reveni cu si mai multa energie si dorinta de a juca", spune Bogdan Popescu, fostul international roman, care alaturi de Angel Santana, Catalin Vlaicu si Vasile Stefan, a adus Romaniei medaliile de aur la prima editie a Campionatelor Europene de Baschet 3x3, gazduite toamna trecuta de terenurile amplasate in Piata Universitatii din Capitala. Cei patru tricolori au alcatuit si echipa care a reprezentat Sport Arena Streetball in circuitul mondial, Team Bucharest ocupand locul patru in FIBA 3x3 World Tour Final, care s-a disputat in Japonia, la Tokyo, in timp ce Angel Santana si Catalin Vlaicu au devenit singurii jucatori din lume care au participat la toate cele trei finale mondiale de pana acum (Miami 2012, Istanbul 2013 si Tokyo 2014).
"Primim deja e-mailuri prin care ni se solicita datele turneelor din acest an, pentru ca oamenii sa isi poata programa concediile in functie de turneele noastre. Ne bucura faptul ca fenomenul Sport Arena Streetball exista in continuare, dupa 10 ani de la primul turneu", spune Radu Petre, managing partner al companiei Sport Arena, cea care impreuna cu Asociatia Clubul Sportiv Sport Promotion, organizeaza competitia. "Turneele de baschet 3x3 organizate de noi au devenit un model de succes, recunoscut de FIBA, si pe care incercam acum sa il replicam in alte tari, primul exemplu fiind Emiratele Arabe Unite, unde ne apropiem de finalul primului sezon", a mai adaugat Radu Petre.

Astfel, pentru a veni in intampinarea iubitorilor de baschet, mai jos va prezentam programul complet al sezonului 2015 Sport Arena Streetball:
Turneul 1: 5-7 iunie
Turneul 2: 3-5 iulie
Turneul 3: 17-19 iulie
Turneul 4: 31 iulie - 1 august
Turneul Master: 2 august

Inscrierile pentru turnee se vor face pe site-ul www.3la3.ro, acolo unde puteti gasi si ultimele informatii legate de competitiile organizate de
Sport Arena. De asemenea, pentru al patrulea an consecutiv, Bucurestiul va gazdui, in zilele de 15 si 16 august, unul dintre cele mai puternice turnee internationale de baschet 3x3 din Sud-Estul Europei, Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, la care vor participa 12 echipe din Europa si patru din Romania.
 

Din categoriile: Stirea zilei, Loturi nationale masculin, Comunicate de presa

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.