Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Jocuri televizate

Miercuri, 29 aprilie 2015

Semifinalele LNBM sunt transmise in direct de DIGI SPORT

Autor: Federatia Romana de Baschet

La fel ca in sezoanele precedente, Federatia Romana de Baschet si partenerul DIGI SPORT incearca sa le ofere suporterilor baschetului autohton posibilitatea sa urmareasca in direct cat mai multe dispute interesante din intrecerile interne. Astfel, pentru a veni in intampinarea fanilor, va prezentam mai jos programul meciurilor de baschet din cadrul LNBM, care vor fi transmise in direct de DIGI SPORT, in perioada 29 aprilie - 07 mai 2015:

29.05.2015 (meciurile 1 din semifinalele LNBM)
CSA Steaua CSM Eximbank - BC Mures Tg. Mures (meciul 1, faza a II-a din play-off LNBM, in direct pe DIGI SPORT, cu incepere de la ora 18:00)
CSU Asesoft Ploiesti - Energia Tg. Jiu (meciul 1, faza a II-a din play-off LNBM, in direct pe DIGI SPORT, cu incepere de la ora 19:45)

30.04.2015 (meciurile 2 din semifinalele LNBM)

CSU Asesoft Ploiesti - Energia Tg. Jiu (meciul 2, faza a II-a din play-off LNBM, in direct pe DIGI SPORT, cu incepere de la ora 18:00)
CSA Steaua CSM Eximbank - BC Mures Tg. Mures (meciul 2, faza a II-a din play-off LNBM, in direct pe DIGI SPORT, cu incepere de la ora 19:45)

06.05.2015 (meciurile 3 din semifinalele LNBM)
Energia Tg. Jiu - CSU Asesoft Ploiesti (meciul 3, faza a II-a din play-off LNBM, in direct pe DIGI SPORT, cu incepere de la ora 17:30)
BC Mures Tg. Mures - CSA Steaua CSM Eximbank (meciul 3, faza a II-a din play-off LNBM, in direct pe DIGI SPORT, cu incepere de la ora 19:15)

07.05.2015 (meciurile 4 din semifinalele LNBM, daca va fi nevoie)

Energia Tg. Jiu - CSU Asesoft Ploiesti (meciul 4, faza a II-a din play-off LNBM, in direct pe DIGI SPORT, cu incepere de la ora 17:30)
BC Mures Tg. Mures - CSA Steaua CSM Eximbank (meciul 4, faza a II-a din play-off LNBM, in direct pe DIGI SPORT, cu incepere de la ora 19:15)

Meciurile 5 din semifinalele LNBM, in cazul in care va fi nevoie, sunt programate sa se desfasoare in data de 11 mai 2015 si vor fi transmise in direct de DIGI SPORT.

Din categoriile: Jocuri televizate, Liga Nationala de Baschet masculin, Stiri

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.