Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Joi, 14 mai 2015

Gabriela Marginean s-a transferat la Parfumerias Avenida Salamanca

Autor: Federatia Romana de Baschet

Liderul reprezentativei feminine de baschet a Romaniei, Gabriela Marginean, a ajuns la un acord pentru sezonul urmator cu staff-ul puternicei grupari Parfumerias Avenida Salamanca, confirma site-ul oficial al vicecampioanei Ligii Feminine a Spaniei. Astfel, extrema de forta a nationalei noastre va evolua in sezonul urmator in tricoul cunoscutei echipe spaniole atat in LBF, cat si in Euroleague Women, dupa ce in acest sezon a avut evolutii deosebite la echipa turca Abdullah Gul University Kayseri, castigand medaliile de argint in TKBL.
Site-ul oficial al clubului Parfumerias Avenida Salamanca a anuntat zilele trecute cu surle si trambite transferul internationalei noastre Gabriela Marginean, vicecampioana Ligii Feminine Spaniole ajungand la un acord pentru sezonul urmator cu extrema de forta a nationalei Romaniei. In stirea publicata de gruparea iberica se vorbeste in termeni laudativi la adresa baschetbalistei originare din Cluj-Napoca, facandu-se referire la parcursul sau deosebit din ultimii ani. Din Campionatul Universitar Nord-American, unde a evoluat cu succes in tricoul Drexler University, si pana la ultimul sezon fantastic petrecut la Abdullah Gul University Kayseri, Gabriela avand anul acesta prestatii deosebite atat in TKBL (27,1 minute de joc; 10,3 puncte/meci, 3,5 recuperari/meci, 1,7 pase decisive/meci, 1,1 interceptii/meci), cat si in Euroleague Women (12,5 puncte/meci, 3,1 recuperari/meci, 1,1 interceptii/meci si 0,5 pase decisive/meci), competitie in care a fost principala marcatoare a echipei din Turcia.
De altfel, oficialii clubului iberic o caracterizeaza pe Gabriela Marginean ca fiind o jucatoare cu o mana deosebita la aruncarile de la distanta, cu o abilitate fantastica in manuirea balonului, dar si versatila in atac si aparare, transferul sau la Parfumerias Avenida Salamanca fiind considerat o garantie si un pas inainte pentru realizarea unor performante notabile in viitorul sezon. Mai ales ca, Gabriela Marginean, in varsta de 28 de ani, ajunge la Avenida in cel mai bun moment al carierei sale, fiind dispusa sa-si demonstreze in continuare clasa si valoare in Europa.

Din categoriile: Stirea zilei, Loturi nationale feminin, Comunicate de presa

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.