Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Sambata, 30 mai 2015

Romania - Belarus 58-75, in a doua zi de la Khalipski Cup 2015

Autor: Federatia Romana de Baschet

Fara Annemarie Parau, Gabriela Irimia si Elisabeth Pavel - odihnite de antrenorul Florin Nini - Romania a inceput extrem de bine meciul de la Minsk, contra nationalei-gazda, Belarus. In primele minute, jocul a fost echilibrat, apoi gazdele s-au distantat la 5 puncte (12-7). A urmat un run formidabil al tricolorelor, de 12-0, extins dincolo de prima pauza. Pana la finalul primelor 10 minute, Romania a inscris 7 puncte, apoi, in debutul sfertului secund, inca 5, fara sa primeasca vreo unul si trecand in avantaj cu 19-12. A urmat o revenire belarusa, iar pana la pauza mare s-a mers apoi cap la cap. Pe finalul primei reprize, Belarus conducea cu doua puncte, Romania a ratat un atac si, in utima secunda, gazdele au inscris un cos de 3 puncte, terminand in avantaj de 5 puncte.

Dupa reluare, tricolorele au parut ca acuza socul primirii acelui ultim cos din prima repriza si, dupa cateva ratari, staff-ul tehnic a luat decizia de a rula cat mai multe dintre cele 12 jucatoare inscrise pe foaia de arbitraj, cu gandul de a testa cat mai multe variante de joc pentru majora competitie Eurobasket Women 2015. Belarus s-a distantat lejer pe tabela, scorul final consfintind un avantaj de 17 puncte pentru gazde: 75-58.

Pentru Romania au inscris: Marginean 13p, Stoenescu 10p, Pascalau 6p, Pop 6p, Cutas 5p, Ursu 4p, Bigica 4p, Olah 4p, Cursaru 3p, Craciun 3p

Din categoriile: Stirea zilei, Stiri, Loturi nationale feminin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.