Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Luni, 23 noiembrie 2015

Se cauta castigatorul marelui premiu Pyramis!

Autor: Federatia Romana de Baschet

Spectatorii prezenti sambata seara in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca s-au bucurat din plin de spectacolul baschetbalistic oferit cu generozitate de nationalele feminine ale Romaniei si Bosniei&Hertegovina si au aclamat minute-n sir la final victoria tricolorelor noastre. Pe de alta parte, s-au bucurat de premiile consistente oferite prin concursuri sau tombole de catre sponsorii evenimentului, Banca Transilvania - sponsorul oficial al echipei nationale de baschet feminin a Romaniei, Pyramis, DeLonghi, Campofrio, Herlitz si SportLife.
Astfel, Banca Transilvania – sponsorul oficial al echipei nationale de baschet feminin a Romaniei a oferit prin intermediul unor vauchere mai multe premii, fanii din tribune castigand 300 de tricouri, 300 de sepci si 70 de mingi. La randul sau, DeLonghi a oferit prin intermediul magazinului on-line www.sintonia.ro cinci espressoare pentru iubitorii de espresso, cappuccino sau caffelatte, norocosii castigatori fiind Chiorean Titela, Ciortean Patricia, Ambrus Joseph, Roman Anca si Szekely Sandor. Campofrio a organizat un concurs cu cinci castigatori in cadrul campaniei Cadofrio, SportLife a oferit mingii si tricouri, iar Herlitz a contribuit cu produse de birotica si papetarie, de care s-au bucurat sute de copii din tribune.
Marele premiu, constand in utilarea completa a unei bucatarii cu produse Pyramis in valoare de 8.000 lei, a fost castigat de unul dintre suporterii din Sectorul 1 al Salii Polivalente, posesor al biletului 1 C14, randul 7, locul 9, dar acesta nu s-a prezentat la finalul meciului la punctul Info, asa cum a fost anuntat de mai multe ori la microfon. In aceste conditii, Federatia Romana de Baschet anunta ca este in cautarea suporterului care a castigat marele premiu Pyramis (biletul Sect. 1, C14, randul 7, locul 9). Detinatorul acestui bilet este rugat sa contacteze de urgenta Federatia Romana de Baschet pe mail federatia@frbaschet.ro sau la telefon 031.437.85.35 pentru a-si lasa datele si a fi contactat de reprezentantii Pyramis.

Din categoriile: Stirea zilei, Loturi nationale feminin, Anunturi importante

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.