Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Joi, 26 noiembrie 2015

BC UVG ICIM Arad continua sa fie invincibila in Liga Europei Centrale

Autor: Federatia Romana de Baschet

Detinatoarea trofeului CEWL, BC Universitatea Vasile Goldis ICIM Arad, isi continua si in acest sezon marsul triumfal din Liga Europei Centrale, baschetbalistele pregatite de antrenorul Jose Araujo inregistrand, miercuri seara, o noua victorie in Grupa B, dupa ce s-au impus lejer in fief-ul gruparii cehe Kara Trutnov, cu scorul de 85-58 (18-13, 24-12, 24-16, 19-17).
 
Chiar si fara Ancuta Stoenescu, prezenta la Tel Aviv la victoria fantastica obtinuta de reprezentativa Romaniei in campania de calificare la EuroBasket Women 2017, echipa aradeana a facut deplasarea la Trutnov cu gandul de a bifa o noua victorie pe scena Ligii Europei Centrale si nu a avut deloc emotii pe terenul gruparii locale cehe. De altfel, la fel ca si in sezoanele precedente, disputa din Cehia nu a avut deloc istoric, BC Universitatea Vasile Goldis ICIM Arad reusind sa se impuna autoritar dupa ce si-a dominat clar adversarul la toate capitolele. A fost un meci in care gruparea pregatita de antrenorul Jose Araujo si-a impus rapid ritmul de joc si a preluat conducerea de la primele actiuni, in pofida opozitiei gazdelor, care au incercat fara succes sa opreasca tavalugul cvartetului format din McCarthy, Gill, Reid si Karakasevic, principalele marcatoare ale detinatoarei trofeului CEWL. Astfel, cu patru sferturi castigate, BC UVG ICIM Arad s-a impus la capatul celor 40 de minute de joc efectiv, cu 85-58, un scor ce nu mai lasa loc altor comentarii.
Conform statisticii oficiale din competitia derulata sub egida FIBA, punctele victoriei aradene au fost realizate de MCCARTHY (20 p, 6 rec, 1 pasa, 4 int), GILL (18 p, 8 rec, 1 pasa, 3 int), REID (17 p, 8 rec, 3 pase, 2 int), KARAKASEVIC (16 p, 7 rec, 2 pase), DYER (8 p, 3 rec), LAZA (4 p, 1 rec, 2 pase, 2 int), NAGY (2 p, 2 rec). Au mai evoluat MERCEA (3 rec, 1 pasa), MANEA si HADZOVIC (2 rec, 1 pasa). De la gazde s-a remarcat CADY (17 p, 12 rec, 5 pase, 2 int).
Conform programul, in data de 9 decembrie, BC UVG ICIM Arad va evolua impotriva gruparii austriece Flying Foxes SVS Post Viena, liderul clasamentului. Reamintim ca in Grupa B s-au aliniat la start cinci echipe - BC UVG ICIM Arad, Flying Foxes SVS Post Viena, Kara Trutnov, SBS Ostrava si SBK Samorin, in vreme ce in Grupa A se regasesc CSU Alba Iulia, finalist editiei precedente, MBK Ruzomberok, VS Praga si Slovanka MB.

Din categoriile: Stirea zilei, Liga Nationala de Baschet feminin, Comunicate de presa

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI

Vezi toate stirile
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.