Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Duminica, 24 ianuarie 2016

Voteaza-ti favoritele pentru All Star Game, feminin, Brasov 2016

Autor: Federatia Romana de Baschet

Incepand din 23 ianuarie si pana in data de 01 februarie, fanii baschetului feminin romanesc, si nu numai, au ocazia sa-si voteze favoritele pentru ALL STAR GAME – BRASOV 2016, eveniment care va avea loc in data de 8 februarie, in Sala Sporturilor DP Colibasi!
 
Pastrand traditia ultimelor editii, Federatia Romana de Baschet ofera si de aceasta data posibilitatea ca atat suporterii, cat si reprezentantii mass-media, sa-si exprime optiunile pentru componenta selectionatelor care se vor confrunta in cadrul All Star Game - Brasov 2016, urmand ca la spectacolul stelelor baschetului feminin sa-si faca aparitia pe parchetul Salii Sporturilor "DP Colibasi" din Brasov, in data de 8 februarie 2016, cele mai valoroase baschetbaliste care evolueaza in Romania, in LNBF.
Pentru operatiunea de votare, cei care doresc sa-si exprime optiunile o pot face intrand in sectiunea special amenajata (in dreapta sus, sub live-score). Dupa ce accesati aceasta sectiune, gasiti frame-ul cu baza de date, pentru fiecare pozitie in parte. Pentru fiecare selectionata, Nord si Sud, trebuie sa alegeti cate o sportiva pentru fiecare pozitie si cate un antrenor (obligatoriu trebuie sa va exprimati optiunile pentru ambele selectionate pentru ca votul dumneavoastra sa fie inregistrat). Ultimul pas, obligatoriu inainte de a transmite votul dumneavoastra, este sa apasati pe butonul de sub terenurile de joc ("Nu sunt Robot"), necesar pentru ca votul dumneavoastra sa fie inregistrat. Confirmarea ca votul dumneavoastra a fost inregistrat se face prin aparitia unui mesaj de multumire ca ati participat la aceasta actiune de stabilire a componentelor selectionatelor Nord si Sud. Operatiunea de votare se va finaliza in data de 01 februarie, urmand ca in scurt timp Federatia Romana de Baschet sa publice componentele celor doua selectionate – cate 12 sportive si 2 antrenori.

REGULAMENT DE VOT ALL STAR GAME – BRASOV 2016 (feminin)
 
ECHIPE PARTICIPANTE - NORD vs. SUD
DATA ALL STAR GAME 2016 – 8 februarie 2016
LOCATIE – Sala Sporturilor “DP Colibasi” din Brasov
NORD – este o selectionata formata din jucatoare legitimate la BCM Danzio Timisoara, Universitatea Cluj-Napoca, CSM Satu Mare, CSU Alba Iulia, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe si BC ICIM UVG Arad.
SUD – este o selectionata formata din jucatoare legitimate la Olimpia CSU Brasov, Rapid Bucuresti, CST Alexandria, CSM Targoviste si Phoenix Galati.
JUCATOARE – FR Baschet impreuna cu staff-urile oficiale ale echipelor din LNBF au selectat o baza pentru vot formata din 94 de jucatoare.
ANTRENORI – Sunt postati pentru a fi votati DOAR antrenorii principali ai celor 11 echipe din LNBF.
PONDEREA VOTULUI FINAL:
30% - votul publicului
30% - votul mass-media
40% - votul Departamentului Tehnic FRB + Colegiul Central al Antrenorilor
STARTUL VOTULUI – 23 ianuarie
ULTIMA ZI PENTRU VOT – 01 februarie
MODALITATEA DE VOT: Fiecare votant va alege pentru selectionatele Nord si Sud obligatoriu cate o singura jucatoare pentru fiecare dintre cele cinci posturi de joc si cate un singur antrenor. 
REZULTATELE VOTULUI FINAL VOR FI PUBLICATE PE SITE-UL FRB, DUPA CENTRALIZARE (public+media+tehnic).
Loturile celor doua selectionate, SUD si NORD, vor fi formate din 12 sportive si 2 antrenori.

SPOR LA VOT!!!

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, Liga Nationala de Baschet feminin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI

Vezi toate stirile
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.