Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Miercuri, 31 august 2016

Simbolul #EUROBASKET2017 inaugurat la Cluj-Napoca

Autor: Federatia Romana de Baschet

Astazi, la ora 11:00, a avut loc pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca lansarea oficiala a simbolului #Eurobasket 2017, inaugurarea constructiei speciale (16 metri lungime, 2 metri inaltime si o greutate de aproape patru tone) avand loc in acelasi timp si in celelalte trei locatii care vor gazdui intrecerile continentale de anul viitor, Istanbul, Helsinki si Tel Aviv.
Astfel, cu exact 365 de zile inaintea debutului Campionatului European de baschet masculin, FIBA impreuna cu cele patru federatii nationale organizatoare (Turcia, Romania, Finlanda si Israel) au lansat oficial simbolul #Eurobasket 2017, turistii si fanii baschetului avand ocazia incepand de astazi sa se pozeze langa respectivele constructii speciale amplasate in Istanbul, Cluj-Napoca, Tel Aviv si Helsinki.
Selfie-urile pot fi postate pe Instagram pentru a deveni parte din proiectul FIBA - http://www.fiba.com/eurobasket/2017/mosaic.
Tot astazi, debuteaza si meciurile din grupele de calificare la Eurobasket 2017 iar tragerea la sorti a componentei grupelor intrecerii continentale de anul viitor va avea loc in 22 noiembrie, atunci cand nationala Romaniei isi va afla adversarii pe care-i va infrunta in vara in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.
La evenimentul care a avut loc astazi la Cluj-Napoca (n.n. – dezvelirea constructiei speciale cu simbolul #Eurobasket2017) au participat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, presedintele FRB, Horia Paun, antrenorul nationalei Romaniei, Marcel Tenter, fostul mare international Petre Branisteanu, unul dintre componentii de baza ai reprezentativei tricolore care a participat in urma cu trei decenii la Campionatul European din 1987, directorul International&Evenimente FRB, Adrian Voinescu, precum si alte personalitati sportive, printre care s-au numarat Mircea Cristescu si Aurora Dragos.
Video - https://www.facebook.com/polivalentacluj/videos/906045522833683/?hc_ref=PAGES_TIMELINE
Album foto - https://www.facebook.com/Echipa-na%C8%9Bional%C4%83-de-baschet-masculin-a-Rom%C3%A2niei-1758676041058110/photos/?tab=album&album_id=1764586277133753

Din categoriile: Stirea zilei, Interviul saptamanii, Loturi nationale masculin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.