Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Jucatorii etapei

Miercuri, 21 septembrie 2016

Vlad Moldoveanu, jucatorul etapei inaugurale din LNBM

Autor: Federatia Romana de Baschet

Dupa mai multe sezoane in care Federatia Romana de Baschet a readus in prim-plan conceptul de "jucatorul etapei", traditia continua si in editia de campionat 2016-2017. Forul de specialitate din Romania ii va desemna dupa fiecare runda din Liga Nationala de Baschet pe cei mai buni jucatori, atat la masculin, cat si la feminin. Mentionam ca in analizele prezentate se va tine cont de randamentul sportivilor inregistrat statistic (randamentul = eficienta/minute jucate) in cadrul fiecarui meci, de victoria echipei in care a evoluat sportivul, de timpul petrecut pe parchet (minimum 20 de minute/joc), dar mai ales de gradul de dificultate al jocului respectiv, acest ultim criteriu fiind deosebit de important in desemnarea MVP-ului etapei din LNBM si LNBF. Pentru a evita comentariile la desemnarea MVP-ului, va anuntam ca la realizarea topului etapei se va tine cont astfel: randamentul x gradul de dificultate al jocului respectiv (la acest criteriu se acorda bonusuri substantiale pentru meciurile “tari” ale etapei).

Jucatorul etapei a I-a din LNBM este VLAD MOLDOVEANU

Baschetbalistul VLAD MOLDOVEANU, de la U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, este declarat “Jucatorul etapei a I-a din LNBM” in urma prestatiei sale deosebite din meciul castigat in fief-ul gruparii BC SCM Timisoara, cu scorul de 97-82. Internationalul roman a avut o contributie importanta la succesul echipei sale, realizand o linie statistica deosebita in timpul celor 27:35 de minute petrecute pe terenul de joc: randament  de 1,071; eficienta de 30 de unitati; 22 puncte, 2x3, 8 recuperari; 6 pase decisive, 1 interceptie.
In cadrul aceleeasi runde inaugurale, evolutii notabile au mai avut KYNDALL DYKES (27:55; randament de 0,964; eficienta de 27 de unitati; 22 p, 4x3, 4 rec, 5 pase), tot de la U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, in acelasi meci disputat la Timisoara,  SEAN BARNETTE (36:41; randament de 0,729; eficienta de 27 de unitati; 21 p, 1x3, 11 rec, 3 pase, 1 int), de la CSM CSU Oradea, in disputa castigata in fief-ul rivalei BC Mures Tg. Mures, cu scorul de 76-70, NIKOLA JEVTOVIC (24:26; randament de 1,041; eficienta de 25 de unitati; 19 p, 10 rec, 2 pase, 2 int), de la Steaua CSM Eximbank, in jocul castigat clar in fief-ul nou-promovatei BC Olimpic Baia Mare, cu scorul de 102-76, precum si ALEKSANDAR MLADENOVIC (22:47; randament de 0,913; eficienta de 21 de unitati; 18 p, 9 rec, 1 int, 1 cap), de la BCM U Pitesti, in partida castigata clar pe teren propriu in fata echipei Phoenix Galati, cu scorul de 75-49.

Din categoriile: Jucatorii etapei, Liga Nationala de Baschet masculin, Jucatori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.