Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Biroul federal

Luni, 24 octombrie 2016

Decizii ale Biroului Federal din data de 21.10.2016

Autor: Federatia Romana de Baschet

La sedinta Biroului Federal din data de 21.10.2016 au fost prezenti 11 membrii ai Biroului Federal iar in calitate de invitati au participat juristul FRB, domnul Doru Toma, si presedintele CCAB, domnul Adrian Voinescu.
In cadrul sedintei Biroului Federal din data de 21.10.2016 au fost aprobate mai multe decizii, dupa cum urmeaza:


1. Se aproba cu majoritate de voturi planul de activitati pentru organizarea Turneului Final al Campinatului European „Eurobasket 2017”, masculin, Cluj-Napoca.
2. Antrenorul federal, dl Tudor Costescu, a prezentat faza a doua a „Sistemului National de Licentiere” al antrenorilor de baschet.
3. Secretarul General, dl. Dan Berceanu, a prezentat procesul de implementare al „Registrului National Sportiv”.
4. Se aproba in unanimitate afilierea provizorie a „Asociatiei BC LYNX Ploiesti”.
5. Se aproba delegarea secretarului general al FRB, dl Dan Berceanu, sa ridice suma de asigurare contra accidentelor de la BCR, pentru sportiva Mihaela Maxim, sa depuna banii in casieria FRB, care va plati interventia chirurgicala de 4500 lei, conform facturii, si va trimite restul de bani in contul personal al sportivei.
6. Se aproba cu unanimitate de voturi, la propunerea presedintelui CCAB, dl Adrian Voinescu, inlocuirea in cadrul CCAB a domnului Doru Vinasi, care a demisionat, cu dl. Marius Ciulin.
7. Se aproba cu vot majoritar derogarea de varsta pentru jucatoarea Laura Bota de la CSM Satu Mare, care va putea participa si la Liga I.
8. Biroul Federal analizeaza situatia jucatorilor Antonio Nasturescu si Andrei Neagu, memoriul CS Stiinta Bucuresti, memoriile parintilor si ordinele de plata anexate, punctul de vedere al CSA Steaua si documentele anexate. Biroul Federal considera ca jucatorii apartin CSA Steaua, transferul lor urmand sa se faca conform contractului.
9. S-a analizat memoriul jucatoarei Maria Nastase de la BC Slam, privind transferul la CS Olimpia, precum si adresa si documentele prezentate de BC Slam. Biroul Federal considera ca jucatoarea trebuie transferata conform grilei FRB, iar parintii jucatoarei si BC Slam sa rezolve eventualele pretentii materiale amiabil sau in instanta.

Din categoriile: Biroul federal, Anunturi importante, Biroul executiv

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.