Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Marti, 3 ianuarie 2017

Cupa Romaniei, feminin, gata de start!

Autor: Federatia Romana de Baschet

Opt din cele zece echipe inscrise in Liga Nationala de Baschet Feminin intra de maine dupa-amiaza in febra meciurilor din faza preliminara a Cupei Romaniei, editia 2016-2017. In urma tragerii la sorti din vara anului trecut, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe si CSM Targoviste au scapat de emotiile primei faze, campioana en-titre fiind desemnata “Lucky-team”, in vreme ce gruparea damboviteana este “beneficiara” retragerii CSU Alba Iulia din competitii.

Astfel, conform tabloului principal stabilit prin tragere la sorti in august 2016, faza preliminara programeaza urmatoarele confruntari:  
 
Politehnica-National Iasi – ACSBC Sirius Tg Mures (4 si 8 ianuarie)
Universitatea Cluj-Napoca – BC Univ. Vasile Goldis ICIM Arad (5 si 8 ianuarie)
CS Municipal Satu Mare - Olimpia CSU Brasov  (4 si 8 ianuarie)
CSB Teleorman Alexandria - Phoenix Galati (4 si 8 ianuarie)
 
Meciurile tur din faza inaugurala se disputa in 4 si 5 ianurarie (vezi program - http://www.frbaschet.ro/campionat-feminin/cupa-romaniei/) iar returul acestor confruntari este programat pentru data de 8 ianuarie.
 
Conform celor stabilite la intalnirea cu reprezentantii cluburilor din LNBF, dupa disputarea meciurilor din faza preliminara va avea loc turneul final, ce se va desfasura pentru prima data intr-un nou format. Astfel, la FINAL 8 urmeaza sa participe patru invingatoare din prima faza a competitiei KO + ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe si CSM Targoviste + doua echipe “lucky-loser” din faza inaugurala.
Tragerea la sorti pentru meciurile din cadrul FINAL 8 Cupa Romaniei, feminin, editia 2016-2017, precum si desemnarea gazdei turneului final si a All Star Game, sunt programate pentru data de 10 ianuarie 2017, batalia finala pentru trofeul competitiei KO urmand sa se desfasoare in cea de-a doua saptamana din luna februarie. In prima zi a FINAL 8 Cupa Romaniei, feminin, editia 2016-2017, vor fi programate meciurile din cadrul sferturilor de finala, semifinalele vor avea avea loc a doua zi iar finala se va desfasura in cea de-a patra zi, dupa o pauza de 24 de ore.

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, Comisia de competitii

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.