Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Comisia de competitii

Vineri, 27 ianuarie 2017

Comunicat SEDINTA CCCLT din 26.01.2017

Autor: Federatia Romana de Baschet

Privind jocul din CN U18, grupa III - B masculin, CSS Sibiu vs. CS Total Sport Arges Pitesti, disputat in ziua de 20 Ianuarie 2017 la Sibiu, joc care a fost intrerupt de arbitrii cu aprox. 2 min 30 sec. inaintea terminarii timpului regulamentar de joc, pentru acumularea a 3 greseli tehnice notate cu „B” in rubrica antrenorului echipei CS Total Sport Arges Pitesti (in min. 7 din primul sfert, in min. 4 sfertul 2 si in min. 7 din sfertul 4):
In baza examinarii celor 4 documente legate de joc avute la dispozitie anume: Foaia Oficiala de Scor a jocului, Rapoartele celor doi arbitri si Punctul de vedere al CS Total Sport Arges Pitesti,  cat si a prevederilor ROJB si RGOC, CCCLT a analizat cazul si a concluzionat ca:
Arbitrii nu au respectat prevederile ROJB, art. 36.3.4, paragraf 2 (referitor la antrenori) si RGOC, art. 20.13, (in sensul ca, întreruperea desfasurarii jocului s-a facut fara a utiliza toate mijloacele regulamentare pe care arbitrul le are la dispozitie pentru continuarea lui).
 
CCCLT, in urma analizei cazului a decis:
 
1. Conform prevederilor RGOC, art.20.5. lit. “b”, jocul CSS Sibiu vs. CS Total Sport Arges Pitesti se va rejuca la Sibiu, la data de 12 Martie 2017, in organizarea CSS Sibiu deoarece, datorita intreruperii lui de catre arbitri, jocul nu a mai continuat si nu a fost terminat in timpul regulamentar;
2. Sa inainteze cazul catre CCAB (Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet) si catre CD (Comisia de Disciplina a FR Baschet) pentru analiza si masuri specifice privind prestatia arbitrilor, respectiv comportamentul sportivilor si antrenorului echipei CS Total Sport Arges Pitesti.

Din categoriile: Comisia de competitii, U18 masculin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.