Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stiri

Sambata, 11 februarie 2017

CSM Targoviste a castigat Cupa Romaniei la baschet feminin!

Autor: Federatia Romana de Baschet

Fabulos meci in Sala Sporturilor "Kati Szabo" din Sfantu Gheorghe, in finala Cupei Romaniei 2017. Lupta pentru al doilea trofeu al baschetului romanesc a inceput mai bine pentru brasovencele de la Olimpia CSU, sustinute din tribune atat de o galerie venita de sub Tampa, cat si de spectatorii locali din Sfantu Gheorghe.

Plecata din postura de echipa favorita, mai ales dupa eliminarea in semifinale a gazdelor de la Sepsi Sic Sfantu Gheorghe, CSM Targoviste, desi sustinuta si ea de o galerie proprie, a parut mai timorata in prima parte a meciului, ratand inexplicabil, in vreme ce, de partea cealalta, Webb, Pesovici si Ghizila au evoluat aproape fara greseala.

Dupa pauza, echipa damboviteana a jucat ultima "carte", cea a pressingului agresiv, iar aceasta tactica defensiva a dat roade, CSM recuperand un deficit de 15 puncte!

Finalul a fost plin de suspans, Olimpia CSU crezandu-se pentru cateva minute castigatoare a trofeului, dupa un cos reusit in ultima secunda de joc. Brigada de arbitri, condusa de Laurentiu Grigoras, a apelat insa la proba video, apeland la carul de transmisiuni TV de la Digi Sport pentru a decide daca reusita brasovencelor a fost in timpul regulamentar sau dupa expirarea lui. Verdictul a fost favorabil targovistencelor: cosul Olimpiei CSU nu a fost validat, iar bucuria s-a mutat in tabara targovisteana. Scor final 64-63 si Cupa Romaniei ajunge in cetatea Chindiei.

S-au remarcat, de la castigatoare, Poole - 23 p (5x3), Coker - 14 p, 9 rec si Green - 7 p(1x3), 10 rec, iar de la brasovence Webb - 22p (2x3), Pesovic - 17p (3x3), Ghizila - 12 p (4x3), 4 rec.

Din categoriile: Stiri, Stirea zilei

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.