Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Luni, 13 februarie 2017

Vino la Sibiu sa-i urmaresti pe Vulturi in meciurile din FINAL 8 Cupa Romaniei 2017!

Autor: Federatia Romana de Baschet

Incepand de maine dupa-amiaza si pana sambata seara, Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu va gazdui intrecerile din cadrul FINAL 8 Cupa Romaniei, sezonul 2016-2017, precum si traditionalul Superbet All Star Game, editia 2017. Astfel, fanii baschetului masculin din Sibiu, si nu numai, vor avea ocazia sa urmareasca timp de cinci zile evolutiile celor mai valorosi jucatori din LNBM, printre care se afla si  multi dintre componentii nationalei Romaniei care vor evolua in toamna la FIBA Eurobasket 2017. Printre „Vulturii” care vor fi prezenti pe parchetul Salii Sporturilor „Transilvania” atat in cadrul turneului final al competitiei KO, care se va desfasura, in premiera, intr-un nou format, cu opt echipa participante, cat si la spectacolul stelar de sambata, Superbet All Star Game, se numara Vlad Moldoveanu, Andrei Mandache, Titus Nicoara, Catalin Baciu, Mihai Paul, Roland Torok, Bogdan Tibirna, Adrian Gutoaia, Octavia Popa-Calota, Bogdan Nicolescu, Aktas Baris, Iulian Orbeanu etc. In aceste conditii, FINAL 8 Cupa Romaniei de la Sibiu constituie un bun prilej pentru iubitorii baschetului autohton sa vina la sala sa incurajeze atat echipele favorite, dar si pe „Vulturi”.
Conform tragerii la sorti si a datelor de desfasurare a sferturilor de finala, marti si miercuri, in prima faza a FINAL 8 Cupa Romaniei, sunt programate urmatoarele meciuri:   
 
14 februarie - sferturi de finala
Steaua CSM Eximbank vs. SCM U Craiova (ora 18:00, in direct pe DIGI SPORT)
BC CSU Sibiu vs. U-BT Cluj (ora 20:30, in direct pe DIGI SPORT)
15 februarie - sferturi de finala
BC Mures Tg. Mures vs. Phoenix Galati (ora 17:15, in direct pe DIGI SPORT)
BC SCM Timisoara vs. CSM CSU Oradea (ora 19:45, inregistrat pe DIGI SPORT de la ora 21:00)

Joi, 16 februarie, regalul baschetbalistic va continua cu semifinalele intrecerii KO, disputele pentru obtinerea „vizelor” in finala competitiei derulandu-se cu incepere de la ora 18:00 si de la 20:30, in direct pe Digi Sport.
Vineri seara, 17 februarie, marea batalie pentru mult ravnitul trofeu Cupa Romaniei, sezonul 2016-2017, este programata sa inceapa de la ora 19:00, finala urmand sa fie transmisa in direct pe Digi Sport.

Superbet All Star Game 2017 gata de start!
 
Dupa ce vineri seara vom trage cortina FINAL 8 Cupa Romaniei si vom afla numele castigatoarei competitiei KO, sambata, de la ora 17:00, stelele baschetului masculin romanesc se vor reuni pe parchetul Salii Sporturilor „Transilvania” din Sibiu pentru a oferi un spectacol de calitate in cadrul traditionalului Superbet All Star Game, editia 2017. Show-ul de sambata are in program mult asteptatele concursuri de slam-dunk si aruncari de la mare distanta, precum si multe surprize pentru spectatori, printre care o tombola in care vor fi oferite 5 invitatii din pachetul „Follow my team” la FIBA Eurobasket 2017 (n.n. – bilete la toate meciurile nationalei masculine a Romaniei din cadrul Grupei C, de la Cluj-Napoca), dar si concursul de aruncari pentru public, in care un spectator norocos va avea ocazia sa obtina un premiu consistent daca va inscrie de la centrul terenului.
 

Din categoriile: Stirea zilei, Loturi nationale masculin, Cupa Romaniei masculin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.