Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Miercuri, 8 martie 2017

Banca Transilvania a devenit partenerul oficial al FIBA Eurobasket 2017!

Autor: Federatia Romana de Baschet

Dupa ce s-a alaturat Federatiei Romane de Baschet ca partener principal, sustinand atat nationalele de seniori si senioare ale Romaniei, cat si proiectele baschetului romanesc, Banca Transilvania a decis sa sustina si cel mai important eveniment sportiv organizat pana acum de tara noastra – FIBA EuroBasket 2017. Astfel, Banca Transilvania devine partener oficial al celui mai mare eveniment baschetbalistic european, FIBA Eurobasket 2017 urmand sa fie gazduit in toamna acestui de an de Romania (Cluj-Napoca), Turcia (Istanbul), Finlanda (Helsinki) si Israel (Tel Aviv).
Conform programului anuntat de FIBA, meciurile din Romania vor fi gazduite de Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in perioada 01 – 07 septembrie, “Vulturii” urmand sa evolueze in grupa C alaturi de campioana en-titre, Spania, fosta campioana europeana, Ungaria, fosta medaliata cu bronz continental, Croatia, dar si de puternicele reprezentative ale Cehiei si Muntenegru.
Reamintim ca, dupa ce Banca Transilvania a devenit partenerul principal al FRB, cele doua echipe nationale de seniori si senioare au primit o identitate oficiala de brand, pentru prima oara in istoria de 85 de ani a baschetului romanesc, nationala masculina devenind „Vulturii”, iar nationala feminina devenind „Acvilele”.
 
“Povestile de succes se scriu in timp, iar povestea noastra are o istorie aparte. Federatia Romana de Baschet cauta un partener. L-a gasit pentru eveniment, dupa care am plecat la drum impreuna. Dupa 2014, Banca Transilvania a devenit principalul sponsor al nationalelor de seniori si senioare, iar din 2016 a devenit partenerul principal al FRB. In februarie 2016 am reusit sa umplem sala din Cluj-Napoca cu 7000 de spectator la meciul Acvilelor, dar ce urmeaza va fi mult mai important. FRB impreuna cu partenerul principal Banca Transilvania va invita sa fiti alaturi de noi la FIBA Eurobasket 2017, probabil cel mai mare eveniment organizat de Romania in ultimii 30 de ani”, a mentionat presedintele FRB, Horia Paun.
 
La randul sau, directorul general al Bancii Transilvania, Omer Tetik, un mare pasionat al jocului de baschet, a subliniat: “In 2014, am cunoscut oameni foarte pasionati de baschet si de munca in echipa la Federatia Romana de Baschet, asa ca am decis sa fim alaturi de ei. In afara de parteneri puternici, baschetul are nevoie si de suporteri, asa ca va asteptam la sala in septembrie la Cluj-Napoca sa sustinem nationala de seniori. Hai Romania!”
 
Suporterii care doresc sa-i vada „live” pe gigantii baschetului european si sa fie alaturi de Nationala Romaniei, „Vulturii”, in cele mai spectaculoase meciuri de baschet din Grupa C a FIBA EUROBASKET 2017, pot achizitiona bilete sau abonamente “Follow my team” si “Tournament Pass” intrand pe www.eurobasket2017tickets.rosau din retelele Eventim, MyTicketsi BLT.

Componentii nationalei de baschet, “Vulturii”,ii invita pe aceasta cale pe toti iubitorii sportului sa le fie alaturi la FIBA EUROBASKET 2017 intr-un moment istoric, cand echipa Romaniei va intra din nou pe teren, dupa o absenta de trei decenii, sa-i infrunte pe gigantii Batranului Continent la cea mai importanta competitie europeana de baschet masculin!
Programul meciurilor din Grupa C - http://www.frbaschet.ro/stiri/2017-02-02/programul-meciurilor-gazduite-de-cluj-napoca-in-cadrul-grupei-c-din-fiba-eurobasket-2017

FOTO - Directorul general al Bancii Transilvania, Omer Tetik, si presedintele FRB, Horia Paun, au dat mana si pentru sustinerea FIBA Eurobasket 2017.

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, Interviul saptamanii

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.