Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Marti, 11 aprilie 2017

Start inscrierilor in cea de-a III-a editie a Campionatului Interscolar Cupa Metigla

Autor: Federatia Romana de Baschet

Asociatia “Un Strop de Fericire”, cu sprijinul Coilprofil Romania, organizeaza pentru al treilea an consecutiv Campionatul Interscolar de baschet “Cupa Metigla”, tinerii din judetul Prahova fiind invitati sa se inscrie in numar cat mai mare in competitia care se va derula in perioada 15-20 mai 2017. Conform organizatorilor, obiectivul principal al competitiei este acela de a incuraja tinerii sa practice sportul in general, si baschet in special, si de a promova un stil de viata activ si sanatos. Ca si la editiile anterioare, campionii celei de-a III-a editii a “Cupei Metigla” vor castiga superpremii si o experienta pe masura. De asemenea, pentru cea mai entuziasta galerie la finala din 20 mai se pregatesc premii speciale.
 
Competitia din acest an va fi organizata pe doua categorii: gimnaziu si liceu. La Cupa Metigla 2017 vor participa 22 de scoli din judetul Prahova, care vor inscrie un minim de 4 echipe/scoala. In perioada 15-19 mai, fiecare scoala va gazdui meciurile din faza eliminatorie, urmand ca semifinalele si finala sa se desfasoare, sambata, 20 mai 2017, in municipiul Ploiesti.
 
Pentru a putea participa la competitie, fiecare echipa trebuie sa fie formata din minim 5 si maxim 7 jucatori (5 in teren si 2 rezerve). In fiecare echipa poate exista maxim un jucator legitimat la un club sportiv, de stat sau particular. Echipele participante pot fi mixte.
 
Inscrierea se face online, pe http://www.youthhubsportevents.eu, in perioada 8 – 29 aprilie 2017. Regulamentul competitiei si alte detalii se gasesc pe http://www.youthhubsportevents.eu, www.facebook.com/youthhubbasket si www.stropdefericire.ro
 
In cadrul acestui proiect, sponsorul doteaza scolile cu panouri de baschet si material sportiv, necesare desfasurarii in bune conditii a meciurilor, atat in timpul competitiei, cat si in activitatea de zi cu zi. La editiile precedente (2015-2016), in scolile participante la acest proiect au fost montate gratuit 26 de panouri de baschet. Pentru editia din 2017, alte 50 panouri au fost pregatite pentru a fi montate, atat in judetul Prahova, cat si in judetele invecinate. Conform organizatorilor, la primele doua editii ale Cupei Metigla au participat aproximativ 1000 de elevi, 130 de echipe si 20 de institutii de invatamant. Entuziasmul cu care tinerii au raspuns invitatiei de a participa la primele editii ale Cupei Metigla i-au incurajat pe cei de la Asociatia “Un strop de fericire” si pe sponsorul Coilprofil Romaniain organizarea editiei din acest an si extinderea spre alte zone, atat in Prahova, cat si in judetele limitrofe.

FOTO - Campionii Cupei Metigla 2016.

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, Comunicate de presa

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.