Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Miercuri, 26 aprilie 2017

Meciurile Turneului Final CN U18, feminin, sunt transmise live pe facebook

Autor: Federatia Romana de Baschet

Sala Sporturilor din Targu Secuiesc gazduieste in aceste zile meciurile din cadrul Turneului Final al Campionatului National U18, feminin, intreceri care au aliniat la start cele mai valoroase opt echipe din intreaga tara. Din dorinta de a prezenta meciurile in timp real tuturor fanilor interesati de evolutiile celor mai valoroase junioare, organizatorii de la CSS Nagy Moses Tg. Secuiesc realizeaza transmisii streaming zilnice pe facebook (vezi - https://www.facebook.com/adolf.lenart sau  https://www.facebook.com/stefan.cornel.54).

Conform sistemului competitional, la startul intrecerilor care se desfasoara in perioada 26-30 aprilie 2017 in Sala Sporturilor din Tg. Secuiesc sunt prezente: ACS Napoca Baschet Cluj, CSS Nagy Moses Tg. Secuiesc, LPS Alba Iulia, Olimpia Bucuresti (grupa A), CSU Olimpia Brasov, CSS CSM Targoviste, Rapid Bucuresti si CSS Bega Timisoara (grupa B).

Rezultatele, clasamentele, statisticile tuturor jocurilor si programul pot fi vizualizate pe - http://www.frbaschet.ro/campionat-feminin/u18/

In urma disputarii meciurilor din faza grupelor, primele doua clasate se vor califica in semifinale, programate pentru sambata, 29 aprilie, iar invingatoarele isi vor disputa mult ravnitul trofeu duminica, 30 aprilie, in vreme ce invinsele din semifinale se vor lupta pentru medaliile de bronz. Festivitatea de premiere va avea loc duminica, dupa disputarea finalei mari, cu incepere de la ora 16:00.

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, U18 feminin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.