Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Comisia de competitii

Joi, 8 iunie 2017

Comunicat CCCLT din 07.06.2017

Autor: Federatia Romana de Baschet

In ziua de 06.06.2017 a avut loc sedinta CCCLT in care s-a analizat desfasurarea turneelor finale Liga I masculin si feminin din perioada 02 – 04.06 2017.
 
A. Privind turneul de la Bucuresti, pentru calificarea in LNB Masculin, la jocul BC Timba Timisoara – CS Politehnica Iasi, din data de 03.06.2017, a fost relevat de comisarul jocului un caz neconform RGOC privind respectarea la jocul respectiv a prevederilor Art. 16.26 (Drept de joc la categorii superioare).
 
Privind dreptul de joc la categorie superioara de varsta, au fost depuse 2 (doua) memorii de catre C.N. Aurel Vlaicu Bucuresti si respectiv, CS. Cuza Sport Braila, ambele vizand incalcarea de echipa CS Politehnica Iasi a prevederilor RGOC, art. 16.26 si RS Liga I, art. 4.2. a, cu referire la jucatorul DUDU Alexandru, (CS Politehnica Iasi).
 
Pentru solutionarea cazurilor au fost examinate/analizate o serie de acte/inscrisuri: (Licenta de joc, Raportul Comisarului la jocul invocat, Foile oficiale  ale jocurilor echipei CS Politehnica Iasi, Solicitarea pentru acordarea dreptului de joc pentru alta categorie inaintata de CS Politehnica Iasi catre FR Baschet in 10.10.2016, declaratia pe proprie raspundere din 03.06.2017 a dl. TOMA Gabriel, presedinte sectie baschet la CS Poli Iasi, RGOC si RS Liga I masculin si cele doua memorii mentionate mai sus.
 
Urmare a analizei documentelor invocate, CCCLT a decis:
 
I. In privinta memoriului C.N. Aurel Vlaicu Bucuresti:
· Admite partial memoriul, petentul referindu-se eronat RGOC, art. 23.19,
· Pentru nerespectarea prevederilor RS Liga I, art. 4.2. a, coroborat cu cele ale RGOC, art. 20.7, c: echipa CS Politehnica Iasi este sanctionata cu forfait tehnic.
 
II. In privinta memoriului CS. Cuza Sport Braila, in baza RGOC, art. 21.3:
· Respinge memoriul CS. Cuza Sport Braila ca fiind inadmisibil, deoarece nu au fost respectate prevederile privind plata taxei si nici intervalul de timp alocat depunerii lui.
 
B. Privind omologarea rezultatelor turneelor finale Liga I masculin si feminin, CCCLT decide:
  
Se omologheaza toate rezultatele si clasamentele inregistrate la turneele finale Liga I masculin si feminin desfasurate in perioada 02 – 04.06 2017 la Bucuresti, Pitesti, Targoviste si Timisoara.

Din categoriile: Comisia de competitii

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.