Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Vineri, 30 iunie 2017

Baneasa Streetball, ultimul test pentru tricolore inaintea FIBA 3x3 Europe Cup 2017

Autor: Federatia Romana de Baschet

Nationala feminina de baschet 3x3 a Romaniei se reuneste in acest week-end in formula completa in care a cucerit anul trecut medaliile de argint la Campionatele Europene si va participa, in perioada 30 iunie – 2 iulie, la turneul Baneasa Streetball gazduit de parcarea complexului comercial Baneasa Shopping City. Pentru Gabriela Marginean, Sonia Ursu, Anca Sipos si Andra Haas este ultimul test inaintea celei de-a treia editii FIBA 3x3 Europe Cup, intreceri care vor avea loc la Amsterdam, in perioada 7-9 iulie. Astfel, tricolorele noastre vor oportunitatea sa-si testeze fortele pentru apropiata competitie continentala din Olanda, unde Romania va evolua in cadrul unei grupe de foc, impotriva Ungariei, campioana en-titre, si a Elvetiei, ocupanta locului patru la ultima editie europeana de la Bucuresti.  
Conform organizatorilor, Baneasa Streetball este cea de-a patra etapa din circuitul national de baschet 3x3 Sport Arena Streetball Tour 2017 si reuneste la start peste 500 de sportivi. Meciurile se vor disputa pe terenurile amenajate in parcarea complexului comercial Baneasa Shopping City, in zona intrarii spre restaurante, iar spectatorii sunt asteptati de organizatori cu numeroase concursuri cu premii oferite de partenerii competitiei. Vineri seara, meciurile se disputa de la ora 18:00 pana la ora 23:00, iar sambata si duminica programul cuprinde doua sesiuni, dimineata intre orele 09:00 si 12:00 si seara dupa ora 17:00.
In competitia similara masculina vor fi prezente cele mai bune echipe de baschet 3x3 din Romania, inclusiv nationala tricolora care a ocupat locul 12 la recentele Campionate Mondiale din Franta, premiul cel mare pus la bataie de catre organizatori fiind de 5.000 de lei.
Mentionam ca participantii vor acumula puncte importante in clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings, Baneasa Streetball fiind un turneu FIBA Endorsed.

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, Loturi nationale feminin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.