Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Joi, 20 iulie 2017

Tricolorele participa la un puternic turneu juvenil international la Targoviste

Autor: Federatia Romana de Baschet

Sala Sporturilor din Targoviste va gazdui in acest week-end meciurile unui turneu international de junioare, la care participa reprezentativele feminine U18 si U16 ale Romaniei, precum si selectionatele U18 ale Greciei si Israel. Aflate in plina campanie de pregatire in vederea participarilor la Campionatele Europene de la inceputul lunii august, cele doua nationale juvenile ale Romaniei vor avea ocazia sa-si testeze fortele cu adversare de calibru iar staff-urile tehnice vor incerca sa aplice cat mai multe solutii tactice pentru o cristalizare cat mai rapida a efectivelor care vor urca in curand pe scena continentala.
Conform programului anuntat in conferinta de presa, meciurile se vor desfasura vineri, sambata si duminica, de la ora 17:30 si 19:30. Dar iata programul complet al jocurilor de la Targoviste:
 
Vineri, 21.07.2017
17:30 Romania U16 – Grecia U18
19:30 Romania U18 – Israel U18
Sambata 22.07.2017
17:30 Israel U18 - Romania U16
19:30 Grecia U18 - Romania U18
Duminica 23.07.2017
17:30 Israel U18 – Grecia U18
19:30 Romania U18 - Romania U16
 
Ambele nationale juvenile ale Romaniei se afla la ultimele teste inaintea plecarilor spre Campionatele Europene, nationala U18 pregatita de antrenorii Catalin Tanase, Larisa Toma si Monika Brosovszky-Boriga urmand sa evolueze pe scena continentala la Dublin, in perioada 4-13 august, in vreme ce nationala U16 pregatita de antrenorii Madalin Piperea si Romela Cristea este singura reprezentativa tricolora care va evolua in primul esalon, la Bourges, in perioada 4-12 august.
 
Reamintim ca pentru campania europeana U18 se afla in pregatire urmatoarele sportive: Teodora Armanu, Sarah Dumitrescu, Teodora Manea, Andreea Fleser, Roberta Salatioan, Nicolett Orban, Irina Parau, Denisa Vati, Maria Ferariu, Helga Csurulya, Alexandra Ghita, Carla Popescu, Ana Maria Virjoghe si Diana Tanase. Romania U18 va evolua in cadrul Grupei C, impotriva Olandei, Israel, Norvegiei, Georgiei si Elvetiei.
Pentru campania continentala U16 se afla in pregatire urmatoarele sportive: Adina Ciciovan, Stefania Catinean, Mara Martonos, Sonia Cazacu, Laura Vaida, Stefania Ionescu, Daria Rusu, Ana Maria Pop, Ana Glisici, Ilinca Paun, Claudia Sandu, Bianca Nan, Corina Chiriac, Oana Morar si Ruxandra Stegarus. Romania U16 a fost distribuita in cadrul Grupei C a primului esalon european, alaturi de selectionatele similare ale Serbiei, Italiei si Ungariei.
 

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, Loturi nationale feminin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.