Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Joi, 26 octombrie 2017

BC Timba Timisoara a completat tabloul Final 8 Cupa Romaniei, masculin, editia 2017-2018

Autor: Federatia Romana de Baschet

Echipa BC Timba Timisoara a reusit sa se califice la turneul final al Cupei Romaniei, masculin, editia 2017-2018, dupa ce s-a impus miercuri pe teren propriu in fata Politehnicii Iasi, cu 77-65, si a castigat astfel mansa din prima faza a competitiei KO (n.n. – in meciul din tur, gruparea ieseana s-a impus cu 72-68). In aceste conditii, in FINAL 8 Cupa Romaniei, masculin, editia 2017-2018, urmeaza sa evolueze, anul viitor, la inceputul lunii februarie, urmatoarele opt echipe - U-BT Cluj-Napoca, CSM Steaua Bucuresti Eximbank, CSM CSU Oradea, BC CSU Sibiu (calificate direct), BCMU FC Arges Pitesti, BC SCM Timisoara,Phoenix Galati si BC Timba Timisoara.
 
Fluierul final al meciului dintre BC Timba Timisoara si Politehnica Iasi, ultimul din programul primei faze a competitiei KO, a consemnat victoria gazdelor, cu 77-65, gruparea banateana reusind, astfel, sa anuleze deficitul de patru puncte din partida tur derurata in urma cu o saptamana pe taram moldav, cand iesenii s-au impus cu 72-68. Cu Pavlovic (23 p, 2 pase, 5 rec, 6 int) si Naylor (16 p, 4 pase, 4 rec) in forma deosebita, banatenii au demarat in forta si s-au distantat rapid in primul sfert la 23-10, dupa care diferenta s-a mentinut constant pana la final, in pofida eforturilor oaspetilor de a echilibra tabela si de a reveni in joc. In cele din urma, desi Jones (23 p) a tot incercat sa impinga echipa ieseana spre calificare, sunetul de final al sirenei a inregistrat victoria gazdelor iar scorul general dupa dubla mansa a fost de 145-137 in favoarea BC Timba Timisoara, care reuseste sa obtina in premiera calificarea la turneul final al Cupei Romaniei. Tot o premiera este si faptul ca Timisoara va avea doua echipa in FINAL 8 Cupa Romaniei, editia 2017-2018.
In urma rezultatelor inregistrate in prima faza a competitiei KO, dar si a regulamentului specific, si-au asigurat calificarea la turneul final programat sa se desfasoare in februarie 2018 urmatoarele opt echipe:U-BT Cluj-Napoca, CSM Steaua Bucuresti, CSM CSU Oradea si BC CSU Sibiu (calificate direct pentru ca au fost prezente in cupele europene), precum si BCMU FC Arges Pitesti, BC SCM Timisoara, Phoenix Galati si BC Timba Timisoara (calificate in urma rezultatelor din prima faza).

Mai jos va prezentam toate rezultatele inregistrate in faza inaugurala a competitiei KO:
 
SCMU Craiova – BC SCM Timisoara 76-82 si 105-103
Phoenix Galati – Dinamo Bucuresti 80-47 si 86-69
BCMU FC Arges Pitesti– BC Mures Tg. Mures 72-63 si 72-73
Politehnica Iasi – BC Timba Timisoara 72-68 si 65-77
 
Statisticile meciurilor din prima faza pot fi vizualizate pe - /http://www.frbaschet.ro/campionat-masculin/cupa-romaniei/

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, Cupa Romaniei masculin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.