Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Luni, 30 octombrie 2017

Acreditari Mass-Media pentru calificarile FIBA BASKETBALL WORLD CUP 2019

Autor: Federatia Romana de Baschet

Federatia Romana de Baschet va informeaza pe aceasta cale ca echipa nationala masculina a Romaniei va participa, in premiera, in cadrul calificarilor pentru FIBA Basketball World Cup 2019. Conform programului competitional stabilit de FIBA, “Vulturii” au fost distribuiti in cadrul Grupei D si urmeaza sa evolueze impotriva puternicelor reprezentative ale Croatiei, Italiei si Olandei. Prima fereastra din calificarile pentru  FIBA Basketball World Cup 2019, turneu final mondial ce va fi gazduit peste doi ani de China, a fost programata pentru luna viitoare, nationala masculina a Romaniei urmand sa sustina primele doua meciuri astfel: 24 noiembrie 2017, in deplasare, impotriva nationalei Italiei; 26 noiembrie 2017, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, impotriva nationalei Olandei.
Tinand cont de acestea, zilele trecute forul international de baschet a anuntat ca a deschis operatiunea de acreditare a reprezentantilor mass-media pentru meciurile din prima fereastra a calificarilor pentru FIBA World Cup 2019 (http://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2019/european-qualifiers), toti cei interesati fiind rugati sa urmeze procedurile standard ale FIBA.
Astfel, toti reprezentantii mass-media care doresc sa participe la meciurile din cadrul calificarilor pentru FIBA Basketball World Cup 2019 (indiferent de tara), trebuie sa aplice obligatoriu pentru solicitarile de acreditare folosind numai FIBA Media Portal - https://accreditation.fiba.com/fiba-publicregistration/en-US/Account. In momentul in care aplicati pentru solicitarile de acreditare trebuie sa fiti atenti la toti pasi necesari (in cazul celor care nu au realizat pana in prezent un profil personal pe FIBA Media Portal trebuie sa stie ca mai intai trebuie sa urmeze aceasta procedura, dupa care sa aplice pentru meciurile din cadrul calificarilor FIBA Basketball World Cup 2019.
Asadar, tinand cont de cele anuntate de FIBA, rugam toti jurnalistii din Romania care doresc sa solicite si sa obtina acreditari mass-media pentru meciul de la Cluj-Napoca pe care nationala Romaniei il va sustine in data de 26 noiembrie 2017, impotriva Olandei, sa efectueze pasii urmatori:
1. Log-in pe FIBA Media Portal (cei care au deja un profil personal) sau sa-si creeze un profil (pentru cei care nu au aplicat la o competitie FIBA pana acum).
2. Selectati dupa aceea una dintre campaniile de calificare – respectiv European Qualifiers World Cup 2019 pentru meciurile nationalei Romaniei.
3. Selectati meciurile din prima fereastra (noiembrie 2017) la care doriti sa participati si sa obtineti acreditare mass-media (inclusiv meciul din 26 noiembrie 2017, de la Cluj-Napoca, dintre Romania si Olanda).
 
Totodata, FIBA anunta ca toate solicitarile mass-media vor fi analizate si ca va tine cont la acordarea acreditarilor de istoricul profesional al aplicantilor; de prezenta si implicarea la evenimentele baschetbalistice; de numarul de locuri disponibil zonei mass-media in locatiile pentru care ati aplicat (respectiv Sala Polivalenta din Cluj-Napoca).
Termenul limita pentru depunerea solicitarilor este de 21 noiembrie 2017 (cu 72 de ore inainte de data primului meci), data dupa care FIBA va inchide portalul pentru acreditari mass-media pentru meciurile din prima fereastra a calificarilor la FIBA Basketball World Cup 2019.
Daca exista unele nelamuriri sau aveti intrebari suplimentare referitoare la acreditari pentru campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019, va rugam sa contactati reprezentantii FIBA la mail-ul accreditation@fiba.com.

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, Interviul saptamanii

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.