Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Anunturi importante

Marti, 28 noiembrie 2017

Decizii ale Consiliului Director din 26.11.2017

Autor: Federatia Romana de Baschet

Sedinta Consiliului Director al Federatiei Romane de Baschet, convocata pentru data de 26.11.2017, s-a desfasurat la Cluj-Napoca cu prezenta tuturor celor 15 membrii ai Consiliului Director. In cadrul sedintei Consiliului Director din data de 26.11.2017 au fost aprobate si consemnate in procesul verbal urmatoarele decizii:
 
1. Dl. Horia Paun, Presedintele FR Baschet, a prezentat rezumatul discutiilor care au avut loc cu reprezentantii Primariei Mangalia referitor la organizarea Ligii Nationale de Baby si Minibaschet, editia 2018. Consiliul Director a aprobat cu unanimitate de voturi incheierea unui contract de colaborare intre FR Baschet si Primaria Municipiului Mangalia pentru organizarea Ligii Nationale de Baby si Minibaschet.
 
2. A fost prezentata si discutata procedura de dezafiliere a structurilor sportive membre ale FR Baschet. Consiliul Director a aprobat cu unanimitate de voturi procedura de dezafiliere a structurilor sportive membre ale FR Baschet, in concordanta cu prevederile noului Statut al FR Baschet (documentul poate fi vizualizat AICI)
 
3. Dl. Dan Berceanu, Secretarul General al FR Baschet, a informat Consiliul Director despre deciziile luate de Comitetul Executiv al FRB din data de 12.10.2017.
 
4. Consiliul Director a aprobat cu unanimitate de voturi afilierea provizorie a urmatoarelor structuri sportive: Asociatia Sportiva Scolara Pro Sport Sighetul Marmatiei, Asociatia Baschet Club Hoops Brasov, Asociatia Club Sportiv Wild Cats Baia Mare, Asociatia Baschet Club Shooting Stars.
 
5. Dl. Dan Berceanu, Secretarul General al FR Baschet, a prezentat adresa clubului ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe referitoare la deciziile luate de CCLTO. S-a stabilit ca acest caz nu este de competenta Consiliului Director, contestatia putand fi analizata si rezolvata doar de Comisia de Apel, conform art. 21.3 din Statutul FR Baschet, si a articolelor 21.12, 21.13 si 21.14 din RGOC.

Din categoriile: Anunturi importante, Biroul federal, Adunarea generala

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.