Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Comisia de competitii

Joi, 25 ianuarie 2018

Decizie CCLTO

Autor: Federatia Romana de Baschet

 CCLTO in baza rapoartelor intocmite de catre comisarii jocurilor BC Sirius Tg Mures – CS Universitatea Alba Iulia din cadrul LNBF, disputant in data de 28.12.2017 si respectiv CS Universitatea Alba Iulia – CSTBr Olimpia Brasov din cadrul LNBF, disputant in data de 06.12.2018 a constatat in baza art 21.7 din RGOC, incalcarea prevederilor cuprinse in RSCN al LNBF 2017-2018,  cap 6  Conditii financiare de catre echipa CSU Alba Iulia care a utilizat in jocul disputant in data de 06.01.2018 jucatoarea Cristiana Cutas  aflata in stare de suspendare temporara datorita faptului ca in jocul precedent disputant in data de 28.12.2017 la Tg Mures in compania echipei BC Sirius Tg Mures a fost sanctionata cu GT care a fost inregistrata in foaia oficiala de joc respectand procedura descisa in ROJB, B –Foaia oficiala de Joc punctul B.8.3.2.
Deoarece nu a fost facuta dovada achitarii sanctiunii financiare pentru jucatoarea Cristiana Cutas in conformitate cu ROJB Art. 7.2. antrenorul principal confirma acordul sau referitor la datele inscrise in foaia oficiala de joc prin semnarea acesteia si lui îi revine întreaga responsabilitate pentru orice infractiune.
Din acest motiv folosirea unei jucatoare fara drept de joc se sanctioneaza cu pierderea jocului prin neprezentare (20-0) fara punct in clasament.
 
Avand in vedere cele de mai sus CCLTO in baza art 22.26 din RGOC decide:

1. Omologheaza rezultatul jocului CS Universitatea Alba Iulia – CSTBr Olimpia Brasov disputat in cadrul LNBF, in data de 06.01.2018 scor  pe teren 66-70 in favoarea echipei CSTBr Olimpia Brasov , cu scorul de 0-20 in favoarea echipei CSTBv Olimpia Brasov. Echipei CS Univeritatea Alba Iulia nu i se acorda punct in clasament.

2. Decizia comunicata clubului CSU Alba Iulia nu a fost atacata cu apel.

Din categoriile: Comisia de competitii

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI

Vezi toate stirile
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.