Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Joi, 1 martie 2018

Invitatie pentru antrenori la cea de-a treia editia a Evolve Clinic, 7-8 martie, in Arena de Baschet

Autor: Federatia Romana de Baschet

Federatia Romana de Baschet, in parteneriat cu Baschet Club Alpha, AMBB si “The Basketball Embassy”, va organiza, miercuri, 7.03.2018, orele 8:30-10:00, si joi,  8.03.2018, orele 8:30-10:00, la “Arena de Baschet” din Bulevardul Basarabia, nr. 39, Bucuresti, cea de-a treia editie a “Evolve Clinic”. Sunt invitati sa participe la expunerile din “Evolve Clinic”, in mod gratuit, toti antrenorii interesati, prezenta fiind necesara pentru procesul de licentiere al antrenorilor. Pe aceasta cale va anuntam ca prezenta participantilor la “Evolve Clinic” va fi notata intr-un tabel intern ce va servi ulterior in procesele de licentiere FRB la care participa.
Ca si la editiile anterioare, si de aceasta data “Evolve Clinic” are un invitat special, in persoana antrenorului american Justin Berry, din San Antonio, Texas. Justin Berry are experienta atat in antrenorat si training individual, cat si ca jucator profesionist in Europa, fiind actualmente antrenor al Next Level Raiders (San Antonio, Texas).  Antrenorul american ocupa si pozitia de International Coach in cadrul “The Basketball Embassy”.
Stagiul “Evolve Clinic” are ca scop prezentarea structurii si a antrenamentelor specifice fiecarei categorii de varsta de la nivelul de gradinita, la scoala generala, liceu, universitate si pana la cel de profesionist. Clinicul de la Bucuresti va  fi compus din doua sesiuni, una urmand sa aiba loc miercuri, cand se va discuta despre “Categoriile superioare de varsta (College si High School), iar una va avea loc joi, cand se va discuta despre categoriile de varsta mai mici.
 
Pentru detalii suplimentare, persoana de contact Alexandru Ardelean (tel. 0742.385.537 sau e-mail performbaschet@gmail.com.)

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, Antrenori

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.