Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Sambata, 10 martie 2018

Juniorii romani isi testeaza fortele la Zrenjanin cu elita Europei

Autor: Federatia Romana de Baschet

Selectionata masculina U16 a Romaniei va participa, in perioada 16-18 martie, la Zrenjanin, la un puternic turneu international de juniori, rezervat sportivilor de pana la 16 ani, la care si-au anuntat prezenta si multe echipe de top din Europa, printre care se numara Real Madrid, Partizan Belgrad, Lokomotiv Kuban, Fenerbahce Istanbul sau Stella Azzurra, precum si nationala U16 a Muntenegru.
 
Incepand de luni, selectionata nationala masculina U16 a Romaniei se reuneste la Bucuresti sub comanda unui staff tehnic format din Razvan Cenean si Flavius Lapuste si coordonat de Igor Georgiev pentru a pregati participarea la un puternic turneu international ce va fi gazduit, in perioada 16-18 martie, de “Kristalna Dvorana” din Zrenjanin. Conform organizatorilor, la turneul “U16 Petrovgrad Basketball Cup 2018” au confirmat participarea mai multe echipe de top din Europa, dar si reprezentativa U16 a Muntenegru. Astfel, in urma calendarului competitional anuntat de sarbi, selectionata U16 a Romaniei face parte din Grupa A, urmand sa se confrunte cu Lokomotiv Kuban (Rusia), Stella Azzurra (Italia) si Petrovgrad (Serbia), in vreme ce in Grupa B se vor lupta Real Madrid (Spania), Fenerbahce Istanbul (Turcia), Partizan Belgrad (Serbia) si nationala U16 a Muntenegru. Dar iata si programul meciurilor sustinute de juniorii nostri:
 
16 martie
Lokomotiv Kuban – Romania U16 (ora 14:30)
17 martie
Romania U16 – Stella Azzurra (ora 12:30)
Petrovgrad – Romania U16 (ora 17:00)
18 martie
Meciuri pentru clasamentul final al “U16 Petrovgrad Basketball Cup 2018”
 
Dupa cum au anuntat organizatorii, in urma rezultatelor inregistrate in primele doua zile ale competitiei, primele doua locuri din grupe vor accede in semifinale si continua lupta pentru trofeu, in vreme ce restul echipelor se vor confrunta pentru locurile 5-8. In ultima zi a puternicului turneu international de la Zrenjanin, organizatorii au pregatit si doua concursuri inaintea finalei, participantii urmand sa se lupte in “Slam-dunk contest” si “3 point shooting contest”, cu incepere de la ora 19:00.
 
Toate meciurile, precum si cele doua concursuri individuale, vor fi transmise in direct pe canalul de youtube “Petrovgrad Basketball Cup U16 Zrenjanin”.

Din categoriile: Stirea zilei, Loturi nationale masculin, Interviul saptamanii

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.