Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Miercuri, 2 mai 2018

Targoviste si Sibiu gazduiesc turneele finale ale Campionatelor Nationale U18, editia 2017-2018

Autor: Federatia Romana de Baschet

Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu si Sala Sporturilor din Targoviste gazduiesc incepand de astazi intrecerile din cadrul Turneelor Finale ale Campionatelor Nationale U18, masculin si feminin, editia 2017-2018. Astfel, cele mai valoroase 12 echipe de juniori din tara se vor confrunta la Sibiu si Targoviste, in perioada 2-6 mai, pentru stabilirea ierarhiilor finale interne din actualul sezon, la festivitatile de premiere urmand sa fie acordate si deja traditionalele premii speciale oferite celor mai apreciati sportivi si sportive.

Astfel, in urma rezultatelor inregistrate in primele faze ale competitiei dedicate echipelor masculine U18, la startul Turneului Final care va avea loc la Sibiu se prezinta cele mai in forma sase echipe: Agronomia Bucuresti, CN Aurel Vlaicu Bucuresti, CSM Steaua Bucuresti, CSU Sibiu, CSS Tg. Jiu si U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. Programul meciurilor care se vor derula in Sibiu, de astazi si pana duminica, poate fi vizualizat aici  iar suporterii echipelor participante pot urmari toate meciurile in regim livestreaming atat pe pagina oficiala de facebook a FR Baschet, cat si pe pagina oficiala de facebook a echipei organizatoare.

Totodata, in urma rezultatelor inregistrate in primele faze ale competitiei dedicate echipelor feminine U18, in aceeasi perioada, dar la Targoviste, se vor prezenta la startul intrecerilor finale cele mai valoroase sase echipe feminine din actuala editie de campionat: ACS Napoca Baschet Cluj, CSS Sf. Gheorghe, CSS CSM Targoviste, CSU Brasov, LAPI Dej si Olimpia Bucuresti. Programul complet al meciurilor care se vor derula in Targoviste, de astazi si pana duminica, poate fi vizualizat aici, in vreme ce pe meciurile vor putea fi urmarite LIVE accesand canalul de YouTube al CSS Targoviste.
 
Rezultatele si statisticile pot fi vizualizate in timp real pe site-ul oficial al FR Baschet.

Din categoriile: Stirea zilei, U18 feminin, U18 masculin

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.