Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Joi, 31 mai 2018

Hello, Basket! De Ziua Copilului in Arena de Baschet!

Autor: Federatia Romana de Baschet

Federatia Romana de Baschet a demarat de mai multe saptamani, cu sprijinul Ministerul Tineretului si Sportului, proiectul intitulat sugestiv „Hello, Basket!”. Proiectul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 9 ani, atrasi de frumusetea jocului de baschet, si care-si doresc sa desluseasca tainele acestui minunat sport de echipa in mod organizat, cu sprijinul unor tehnicieni care antreneaza la nivel juvenil. Pana acum, la actiunile anterioare, au raspuns prezent aproximativ 300 de copii iar satisfactia si bucuria de pe chipul acestora a fost cea mai clara dovada a placerii de a practica acest sport.
In acest sens, Federatia Romana de Baschet si antrenorul coordonator al proiectului “Hello, Basket!”, Svetlana Simion, va invita sa sarbatorim “Ziua Copilului” in Arena de Baschet din B.dul Basarabia, nr 39, sector 2. Si cum altfel am putea sarbatori mai bine Ziua Copilului, daca nu prin “Hello, Basket!”, un eveniment la care micutii baschetbalisti se vor bucura de sport, distractie si multa voie buna!
"Hello, Basket!" se va desfasura la Arena de Baschet, in data de 1 iunie, cu incepere de la ora 10:00, micutii baschetbalisti urmand sa fie sustinuti de parintii si fanii acestora si sa se bucure de placerea de a descoperi cat mai multe din tainele baschetului.

Mai multe instantanee surprinse cu bucuria copiilor in timpul actiunilor demarate inca de la inceputul lunii mai 2018 in Proiectul “Hello, Basket!” pot fi urmarite pe pagina oficiala de Facebook a Federatiei Romane de Baschet.

Din categoriile: Stirea zilei, Anunturi importante, Stiri

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.