Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Duminica, 8 iulie 2018

Romania a debutat cu dreptul la FIBA U20 Womens European Championship de la Oradea

Autor: Federatia Romana de Baschet

Reprezentativa feminina de tineret a Romaniei s-a impus, in aceasta seara, in fata selectionatei similare a Greciei, cu scorul de 65-47 (19-13, 16-12, 16-11, 14-11), in primul meci din Grupa A a FIBA U20 Women’s European Championship, Division B, presented by Banca Transilvania, intreceri continentale gazduite de Oradea in perioada 7-15 iulie. Duminica, tot in Antonio Alexe Arena, tricolorele noastre pregatite de antrenorii Catalin Tanase, Larisa Toma si Radu Alexandru, vor primi replica incomodei nationale a Marii Britanii, care a cedat azi in confruntarea cu Israel, cu 55-72.
 
“Antonio Alexe Arena” si Sala Liceului Economic “Partenie Cosma” din Oradea gazduiesc, incepand de astazi si pana in data de 15 iulie, meciurile din cadrul FIBA U20 Women’s European Championship, Division B, presented by Banca Transilvania. O competitie continentala care a adunat la start 12 nationale, printre care si Romania, tricolorele noastre debutand in forta in aceasta seara impotriva selectionatei similare a Greciei. Dupa un meci dominat destul de clar de baschetbalistele pregatite de antrenorii Catalin Tanase, Larisa Toma si Radu Alexandru, Romania a inregistrat o victorie importanta, cu 65-47, marcatoarele noastre fiind E. ARMANU (13 p, 3 rec), PARAU (12 p, 8 rec), VIRJOGHE (12 p, 8 rec), POPESCU (12 p, 9 rec, 2 pase), FERARIU (11 p, 7 rec, 3 pase) si PODAR (5 p, 9 rec, 5 pase). Au mai evoluat in echipa Romaniei si DEMETER (2 rec, 1 pasa), GHITA (3 rec), ORBAN si TANASE.
Duminica, de la ora 19:30, tot in Antonio Alexe Arena, nationala U20 a Romaniei se va confrunta cu selectionata Marii Britanii, adversarele noastre avand un debut nefericit, azi, cand au fost nevoite sa se incline in fata Israel, scor 55-72. Tot in Grupa A, Lituania si Ucraina au oferit un adevarat spectacol baschetbalistic care s-a incheiat in prelungiri, prima echipa reusind sa-si adjudece victoria, cu 80-77.
 
Alte rezultate, clasamente, statistici sau informatii puteti gasi pe pagina oficiala http://www.fiba.basketball/europe/u20bwomen/2018
 
Totodata, reamintim fanilor baschetului si nu numai ca meciurile de la Oradea pot fi urmarite pe canalul oficial de youtube al FIBA sau direct pe http://www.fiba.basketball/europe/u20bwomen/2018/videos
 

Din categoriile: Stirea zilei, Loturi nationale feminin, Anunturi importante

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.