Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Vineri, 28 septembrie 2018

CSM CSU Oradea si U-BT Cluj-Napoca isi disputa Supercupa Romaniei 2018

Autor: Federatia Romana de Baschet

Sambata seara, de la ora 19:00, Arena Antonio Alexe din Oradea va gazdui Supercupa Romaniei, editia 2018, o confruntare mult asteptata in care isi vor disputa trofeul campioana LNBM, CSM CSU Oradea, si detinatoarea Cupei Romaniei, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. Partida va fi transmisa in direct pe www.digisport.ro si inregistrat pe DIGI SPORT 4, de la ora 23:30.
 
Laureatele baschetului masculin romanesc din sezonul trecut al intrecerilor de seniori, CSM CSU Oradea si U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, se vor confrunta maine seara, cu incepere de la ora 19:00, in Arena Antonio Alexe din Oradea, in cadrul Supercupei Romaniei, editia 2018. O confruntare cu multe orgolii, dar si cu o principala motivatie de a cuceri un prim trofeu in actualul sezon, gazdele dorind sa-si treaca in premiera in palmares SuperCupa Romaniei, in vreme ce oaspetii vor sa reediteze succesul de acum doi ani. In septembrie 2016, in deschiderea sezonului oficial 2016-2017, detinatoarea Cupei Romaniei, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a triumfat in fata campioanei LNBM, CSM CSU Oradea, tot in Arena Antonio Alexe, Aleksandar Rasic stabilind scorul final in ultima secunda cu o reusita de la mare distanta, 70-67.
Conform istoricului, confruntarea de sambata seara conteaza pentru cea de-a IV-a editie a SuperCupei Romaniei din istoria baschetului masculin romanesc. Prima editie s-a disputat in 2012, in Sala Giulesti, si a fost adjudecata de BCMU Pitesti, care s-a impus in fata campioanei CSU Asesoft Ploiesti, cu scorul de 83-75. Cea de-a doua editie a avut loc in 2014, in Sala Polivalenta Dinamo din Bucuresti, si a fost castigata de campioana CSU Asesoft Ploiesti, care s-a impus in fata echipei Energia Tg. Jiu, cu scorul de 73-57. Dupa doua editii derulate pe teren neutru, cea de-a treia editie a SuperCupei Romaniei a avut loc, in premiera, pe terenul campioanei LNBM, Arena Antonio Alexe din Oradea. Dupa o confruntare pe muchie de cutit, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca s-a impus in fata CSM CSU Oradea, cu scorul de 70-67.
 
Partida de sambata seara din Arena Antonio Alexe din Oradea va fi transmisa inregistrat de DIGI SPORT 4, de la ora 23:30, si transmisa in direct on-line pe www.digisport.ro

Din categoriile: Stirea zilei, Liga Nationala de Baschet masculin, Anunturi importante

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.