Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Anunturi importante

Miercuri, 7 noiembrie 2018

Doliu in baschetul romanesc

Autor: Federatia Romana de Baschet

Federatia Romana de Baschet anunta cu multa tristete si profund regret trecerea prematura in nefiinta a celui care a fost profesorul antrenor Gabriel Ionescu. Din pacate, dupa o grea si nedreapta suferinta cauzata de un atac cerebral, astazi, inima unuia dintre cei care a slefuit in ultimele patru decenii multe talente baschetbalistice in judetul Dambovita a incetat sa mai bata, obligandu-i astfel pe medicii de la Spitalul Judetean din Targoviste sa declare decesul antrenorului Gabi Ionescu la numai 66 de ani.

Cunoscut in lumea baschetului dambovitean si nu numai, Gabi Ionescu si-a dedicat intreaga viata sportului cu mingea la cos, fiind jucator la Cimentul Fieni, dar si la echipa divizionara locala. Dupa ce si-a agatat ghetele-n cui, Gabi Ionescu a ramas sub panouri si a preluat bagheta de antrenor, pornind de la echipe de juniori si ajungand mai apoi pana la echipa de senioare din Targoviste. De-a lungul carierei a contribuit ca antrenor atat la descoperirea si slefuirea mai multor tinere talente din orasul Turnului Chindiei, cat si la marile performante de dupa 1990 ale echipei feminine din Targoviste, fiind prezent in staff-urile tehnice ale acesteia la cucerirea mai multor titluri nationale din Divizia A. Totodata, s-a implicat activ si in organizarea Festivalului National de Minibaschet, fiind mai multi ani responsabil cu Tabara Cerbu, locatie care a gazduit mai multe editii ale intrecerilor nationale de copii.

Pe aceasta cale, Federatia Romana de Baschet isi exprima compasiunea si profundul regret pentru disparitia prematura a profesorului antrenor Gabi Ionescu, adresand totodata sincere condoleante familiei indurerate.
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Din categoriile: Anunturi importante, Antrenori, Stiri

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.