Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Stirea zilei

Sambata, 24 noiembrie 2018

Arena de Baschet va gazdui a doua editie a Cupei EDU in perioada 7-9 decembrie

Autor: Federatia Romana de Baschet

Competitia de baschet "CUPA EDU" revine la inceputul lunii decembrie cu editia 2018 si va aduna la start cele mai bune selectionate de baschet din liceele din Bucuresti pentru al doilea an consecutiv!

Astfel, conform organizatorilor, in perioada 7 -9 decembrie, la Arena de Baschet din Capitala, echipele colegiilor nationale "Aurel Vlaicu", "Cantemir Voda", "Spiru Haret" si "Anghel Saligny" se vor confrunta pentru cea mai inalta treapta a podiumului si pentru a obtine laurii atribuiti celei mai valoroase echipe de liceu din Bucuresti. Ca si la editia inaugurala, evenimentul din acest an se anunta a fi un turneu atractiv si spectaculos, in care Colegiul National "Aurel Vlaicu"  va incerca sa-si apere trofeul de campioana in fata celorlalte rivale, care isi doresc cu siguranta revansa.

Evenimentul organizat de Asociatia PRAXIS IURIS urmareste atat  promovarea educatiei fizice si sportului, cat si dezvoltarea constiintei civice a tinerilor. Astfel, ulterior finalizarii competitiei, unitatile de invatamant vor participa la o serie de activitati civice, finantate de organizator.
Sponsorul principal al editiei 2018 este KAUFLAND ROMANIA iar partenerii principali ai evenimentului sunt Federatia Romana de Baschet, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Directia pentru Tineret si Sport a Municipiului Bucuresti si CSU Stiinta Bucuresti.
Totodata, la buna desfasurare a Cupei Edu au mai contribuit si alti sponsori si parteneri importanti - AGROVET SA, SPORTLIFE, MOLTEN ROMANIA, Asociatia Municipala de Baschet Bucuresti, Hotel Capital Plaza din Bucuresti, Monteclaris Edu Center, publicatia "Din vestiar" si Karin’s Kids Academy.

Amanunte despre prima editie a Cupei EDU pe - http://www.frbaschet.ro/stiri/2017-12-11/colegiul-national-aurel-vlaicu-a-castigat-cupa-edu-editia-2017


Foto - Campionii de anul trecut! (credit Sabin Malisevshi)

Din categoriile: Stirea zilei, Interviul saptamanii, Stiri

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI

Vezi toate stirile
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.