Federatia Romana de Baschet
Banca Transilvania - Partener principal
Pagina Facebook a Federatiei Romane de Baschet Facebook Vulturii Facebook Acvilele

Comisia de competitii

Vineri, 11 ianuarie 2019

Decizie CCLTO - Retragere CS Cuza Sport Braila din LNBM, editia 2018-2019

Autor: Federatia Romana de Baschet

Luand act de adresa structurii sportive Cuza Sport Braila, nr 15 din 08.01.2019, prin care informeaza ca se retrage din LNBM, editia 2018-2019, pozitie transmisa catre FRB, prin e-mail, si tinand cont de prevederile Art 20.2, litera b, din RGOC, CCLTO constata ca jocul dintre Cuza Sport Braila si ABC Athletic Constanta nu se poate desfasura ca urmare a retragerii din competitie. Astfel, echipa Cuza Sport Braila va pierde jocul prin forfait, cu 0-20.

Echipele vor fi clasate in Grupa B a LNBM in  functie de victoriile – infrangerile lor inregistrate in prima faza, si  anume primind cate 2 puncte in clasament pentru fiecare joc castigat, cate 1 punct in clasament pentru fiecare joc pierdut (inclusiv, in caz particular – Art. 21) si cate 0 puncte in clasament pentru jocurile pierdute prin forfait.
In urma retragerii din competitie a echipei Cuza Sport Braila, se vor pune in aplicare prevederile Art 36.2 din Regulamentul Specific al LNBM.

Conform Art 36.2, privind retragerea in timpul competitiei - se joaca mai departe grupa in 7 (5) echipe, se aplica RGOC; in faza a doua, se completeaza grupele cu urmatoarele echipe cu drept de promovare din celelalte grupe; sanctiuni: amenda 10.000 euro si se pierd taxa de participare/inscriere, taxa video, garantia si drepturile TV.

In baza Art 12.14, CCLTO propune Consiliului Director modificarea programului fazei a doua din LNBM pentru Grupa Verde prin organizarea a 3 (trei) turnee la care sa participe cele 3 echipe care vor intra in aceasta grupa in baza clasamentului Grupei C de la finalul primei faze din LNBM, editia 2018-2019.

Din categoriile: Comisia de competitii

DIN ACEEASI CATEGORIE
ULTIMELE STIRI
CATEGORII STIRI
LOTURI NATIONALE
  • Masculin
  • - Seniori
  • - Juniori
  • Feminin
  • - Senioare
  • - Junioare
CAMPIONATE
Continutul acestui site (text si imagini) este protejat prin Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor.
Hosted by Omnilogic
Termeni si conditii  |  Legal
Preluarea si reproducerea continutului se face numai cu acordul scris al Federatiei Romane de Baschet. www.frbaschet.ro
Copyright 2004-2017, Federatia Romana de Baschet. Toate drepturile rezervate.