Foto

Dubla pentru ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe in circuitul CRBF 3x3

Echipa feminina de baschet 3x3 ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe s-a impus in ambele turnee disputate in week-end in cadrul circuitului Cupa Romaniei, baschet feminin 3x3, editia 2019. Sambata, in cel de-al saselea turneu din CRBF 3x3, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe a realizat un parcurs fara greseala, impunandu-se in finala in fata echipei Agro Squad, cu scorul de 12-11. Duminica, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe a “recidivat”, reusind sa-si adjudece si laurii celui de-al saptelea turneu din CRBF 3x3, dupa ce a trecut in finala de Sportul Studentesc, cu scorul de 19-16.


Sepsi Arena din Sf. Gheorghe a gazduit in acest week-end meciurile turneelor 6 si 7 din cadrul circuitului Cupa Romaniei, baschet feminin 3x3, editia 2019. Dupa doua zile pline de baschet, echipa locala ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe a realizat dubla, impunandu-se in ambele turnee dupa evolutii fara greseala, acumuland zece victorii din tot atatea meciuri disputate.
Sambata, in cel de-al saselea turneu din CRBF 3x3, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, in formula Renata Kovacs, Ildiko Mirne-Nagy, Nicolett Orban si Nora Demeter, a avut un parcurs fara greseala, impunandu-se in toate cele cinci meciuri. Dupa ce a castigat la pas Grupa B, gruparea locala a trecut pe rand in meciurile eliminatorii de Olimpia CSU Brasov (scor 16-11) si de ACS KSE Tg. Secuiesc (scor 21-18) iar in finala a dispus de Agro Squad (in formula Georgiana Plavitu, Alexandra Chitanu, Anca Șipos, Claudia Cristea), cu scorul de 12-11.

Informatii despre rezultate si clasamente din T6 se gasesc AICI
 
Duminica, jucand in aceeasi formula cu Renata Kovacs, Ildiko Mirne-Nagy, Nicolett Orban si Nora Demeter, ACS Sepsi Sic a continuat seria meciurilor fara infrangere si si-a trecut in cont un nou succes in circuitul CRBF 3x3. La fel ca in turneul de sambata, echipa locala a castigat clar Grupa B, impunandu-se in fata CSM Alexandria si CSU Oradea, iar in faza meciurilor eliminatorii a dispus pe rand de ACS KSE Tg. Secuiesc (scor 14-6), Olimpia CSU Brasov (scor 15-12) iar in finala s-a impus in fata echipei Sportul Studentesc (in formula Andreea Olteanu, Maria Militaru, Patricia Burlea, Prenciu Madalina), cu scorul de 19-16.

Informatii despre rezultate si clasamente din T7 se gasesc AICI

FOTO - credit Miska Brigitta

Parteneri