Foto

Romania evolueaza la Bucuresti in circuitul FIBA 3x3 Women's Series

Astazi si maine, centrul comercial ParkLake Shopping Center va gazdui un puternic turneu din circuitul profesionist feminin FIBA 3x3 Women's Series.

12 echipe de pe intreg mapamondul au ajuns in Capitala cu gandul de a obtine puncte importante in cursa de calificare la turneul final FIBA 3x3 Women's Series, programat pentru 17-18 septembrie la Constanta.

Romania este repartizata in Grupa C, alaturi de Franta si Elvetia, urmand sa evolueze in formula: Anamaria Virjoghe, Bianca Fota, Anamaria Pop si Andreea Mititelu. Competitia de la ParkLake va debuta astazi la ora 16:00, fetele noastre urmand sa intalneasca Franta de la ora 18:40 si Elvetia de la ora 20:30.

Marea favorita a intrecerii de la Bucuresti este reprezentativa Germaniei, actualmente pe primul loc in circuitul FIBA 3x3 Women's Series. La turneul de la Bucuresti vor putea fi vazute si alte nationale extrem de puternice, precum Canada, SUA, Republica Ceha sau Italia, insa si o echipa profesionista aflata la a doua participare in circuit: Dusseldorf ZOOS. Formatia germana - care o are in componenta pe Jennifer Crowder, castigatoare a competitiei in sezonul trecut, cu nationala Germaniei - a mai participat pana acum doar la turneul de la Praga, acolo unde au ocupat locul 5.

Toate partidele turneului de la Bucuresti se pot urmari live pe canalul de YouTube FIBA 3x3 si pe pagina de Facebook 3x3 Romania

Parteneri