Foto

ACS Dan Dacian a realizat din nou dubla in Campionatul National U12

Echipa masculina ACS Dan Dacian Portocaliu Bucuresti si echipa feminina ACS Dan Dacian Bucuresti s-au impus, sambata, in finalele Campionatului National U12, cucerind, astfel, pentru a doua oara consecutiv, laurii intrecerilor interne dedicate baschetbalistilor de pana la 12 ani.

Dupa sase zile pline de baschet, cu noua sesiuni de meciuri disputate pe terenurile special amenajate in baza BTT Costinesti, Campionatul National U12, editia 2019, a ajuns sambata la final. In fata unei asistente numeroase, care a inconjurat terenul principal inca de la primele ore ale diminetii, cele mai valoroase patru echipe din intrecerile masculine si feminine din actualul sezon si-au disputat medaliile CN U12. Asa cum era de asteptat, atat finalele pentru decernarea trofeelor nationale, cat si finalele pentru medaliile de bronz, au fost extrem de echilibrate si de disputate, iar micutii baschetbalisti au dat totul pentru a obtine victoria. Dar cum in sport exista intotodeauna un invins si un invingator, la finalul ultimei reuniuni, bucuria a coplesit doar taberele invingatoare, in vreme ce amaraciunea s-a afisat pe chipurile celor care au fost obligati sa se recunoasca invinsi. La feminin, in finala pentru locurile 3-4, CS Otopeni a trecut de Sportul Studentesc, cu 32-23, in vreme ce finala mare a fost adjudecata de ACS Dan Dacian, care s-a impus in fata rivalei Olimpia 1 Bucuresti, cu 28-27. La masculin, finala mica a fost castigata de ABC Lynx Ploiesti, care a dispus de Academia Phoenix Galati, cu 32-29, iar finala mare a fost adjudecata tot de ACS Dan Dacian Portocaliu, dupa ce a reusit sa treaca de Alpha Team Sport Sibiu, cu 22-20.    
Tinand cont de rezultatele inregistrate in cele patru finale, va prezentam mai jos si ordinea pe podiumurile din CN U12:

Feminin – CN U12, Costinesti 2019
1. ACS DAN DACIAN (antrenor Dan Dacian)
2. Olimpia 1 Bucuresti
3. CS Otopeni

Masculin – CN U12, Costinesti 2019
1. ACS DAN DACIAN PORTOCALIU (antrenor Andrei Beatu)
2. Alpha Team Sport Sibiu
3. ABC Lynx Ploiesti

Va reamintim ca in cursul acestei saptamani a avut loc si traditionalul concurs individual “Cosul de Aur” – informatii AICI.

Mai multe informatii despre rezultate si clasamente se gasesc pe paginile CNU12 de pe site-ul FRB, iar sute de instantanee surprinse in timpul competitiei pot fi vizualizate pe pagina oficiala de facebook a FRB. 

Parteneri