Foto

Acvilele au inceput pregatirile pentru FIBA Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers

Nationala feminina a Romaniei s-a reunit in week-end la Timisoara si a inceput de duminica seara pregatirile pentru FIBA Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers sub comanda antrenorului principal Ayhan Avci. Pentru primele doua meciuri oficiale din cadrul Grupei D, cu Danemarca si cu Cehia, staff-ul tehnic coordonat de antrenorul turc a convocat 14 Acvile in pregatirile de la Timisoara. Partida dintre Romania si Danemarca este programata sa se dispute joi, 14 noiembrie, in Sala Sporturilor “Constantin Jude”, cu incepere de la ora 18:00, intalnirea urmand sa fie transmisa in direct de DIGI SPORT. Biletele de intrare la meciul Acvilelor de la Timisoara pot fi achizitionate de pe portalul bilete.ro.


Incepand de duminica seara, nationala feminina a Romaniei a intrat in febra primelor meciuri din cadrul FIBA Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers, Acvilele urmand sa se confrunte in aceasta saptamana in cadrul Grupei D, cu selectionatele similare ale Danemarcei si Cehiei (n.n. – din aceasta grupa mai face parte si Italia). Astfel, sub comanda staff-ului tehnic condus de antrenorul principal Ayhan Avci, Acvilele au efectuat duminica seara un prim antrenament in Sala Sporturilor “Constantin Jude” din Timisoara, locatie care va gazdui, joi, 14 noiembrie, de la ora 18:00, partida inaugurala din actuala campanie europeana impotriva nationalei Danemarcei.
In perspectiva primelor partide oficiale din campania de calificare la FIBA Women’s EuroBasket 2021, staff-ul tehnic al nationalei feminine, format din antrenorul principal Ayhan Avci si antrenorii secunzi Muge Berkalp si Miruna Crasnic, a convocat in pregatire urmatoarele 14 sportive:
Annemarie Godri-Parau (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe)
Tunde Kilin (Universitatea Cluj-Napoca)
Alina Podar (CSM Satu Mare)
Carla Popescu (CSM Satu Mare)
Ecaterina Armanu (CSTB Olimpia CSU Brasov)
Romina Filip (CSTB Olimpia CSU Brasov)
Gabriela Irimia (CSM Targoviste)
Gabriela Marginean (Cukurova Basketbol)
Nora Demeter (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe)
Alexandra Ghita (CSM Targoviste)
Nicolett Orban (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe)
Elisabeth Pavel (Basket Costa l’Unicef)
Adina Stoiedin (CSM Satu Mare)
Ashley Walker (Passalacqua Basket Ragusa)
* Claudia Cuic (Galatasaray Istanbul) a fost convocata initial, dar s-a accident la meciul sustinut in cupele europene la Sf. Gheorghe

 

Partida inaugurala din Grupa D, dintre Romania si Danemarca, este programata sa se desfasoare in data de 14 noiembrie, de la ora 18:00, in Sala Sporturilor “Constantin Jude” din Timisoara si va fi transmisa in direct de DIGI SPORT.  Tichetele de intrare la meci au pretul de 10 lei si pot fi achizitionate de pe portalul bilete.ro sau in ziua meciului de la casieria arenei banatene.
Reamintim ca din actuala campanie de la calificare la FIBA Women’s EuroBasket 2021 invingatoarele celor noua grupe vor obtine vizele pentru la turneul final continental impreuna cu alte cinci nationale (cele mai bune cinci echipe clasate pe locul 2).

Informatii despre rezulate, statistici si clasamente din campania europeana de calificare se gasesc AICI

Parteneri