Foto

Cele 12 Acvile pentru meciul cu Danemarca din FIBA Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers

Reprezentativa feminina de baschet a Romaniei incepe de astazi, 14.11.2019, campania de calificare la FIBA Women’s EuroBasket 2021, Acvilele urmand sa se confrunte in Sala Sporturilor “Constantin Jude” din Timisoara cu selectionata similara a Danemarcei. Dupa cateva zile de pregatire in municipiul de pe malurile raului Bega, staff-ul tehnic tricolor coordonat de antrenorul principal Ayhan Avci a anuntat componenta lotului de 12 jucatoare care va evolua in partida inaugurala din cadrul Grupei D, din cadrul FIBA Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers, partida ca va incepe de la ora 18:00 si va fi transmisa in direct de DIGI SPORT. Biletele de intrare la meciul Acvilelor de la Timisoara pot fi achizitionate de pe portalul bilete.ro sau la casele de bilete ale Salii Sporturilor “Constantin Jude”, cu incepere de la ora 17:00.


Incepand de duminica seara, nationala feminina a Romaniei a intrat in febra primelor meciuri din cadrul FIBA Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers, Acvilele urmand sa se confrunte in aceasta saptamana, in cadrul Grupei D, cu selectionatele similare ale Danemarcei si Cehiei (n.n. – din aceasta grupa mai face parte si Italia). Astfel, sub comanda staff-ului tehnic condus de antrenorul principal Ayhan Avci, Acvilele au efectuat deja mai multe antrenamente in Sala Sporturilor “Constantin Jude” din Timisoara, locatie care va gazdui, astazi, 14 noiembrie, de la ora 18:00, partida inaugurala din actuala campanie europeana impotriva nationalei Danemarcei. Inaintea confruntarii inaugurale din cadrul FIBA Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers, antrenorul Ayhan Avci a anuntat componenta lotului tricolor:

Annemarie Godri-Parau (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe)
Tunde Kilin (Universitatea Cluj-Napoca)
Carla Popescu (CSM Satu Mare)
Alexandra Ghita (CSM Targoviste)
Romina Filip (CSTB Olimpia CSU Brasov)
Gabriela Irimia (CSM Targoviste)
Gabriela Marginean (Cukurova Basketbol)
Nora Demeter (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe)
Nicolett Orban (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe)
Elisabeth Pavel (Basket Costa l’Unicef)
Adina Stoiedin (CSM Satu Mare)
Ashley Walker (Passalacqua Basket Ragusa)

Nationala Danemarcei a sosit de miercuri seara in Timisoara, avand programate doua antrenamente de acomodare in Sala Sporturilor “Constantin Jude”. 

Partida dintre Romania si Danemarca este programata sa se dispute astazi, 14.11.2019, de la ora 18:00, si va fi transmisa in direct de DIGI SPORT.
Totodata, puteti gasi informatii in timp real despre evolutia scorului, dar si despre statistica oficiala a partidei inaugurale din Grupa D – AICI


Biletele de intrare la meciul Acvilelor de la Timisoara pot fi achizitionate de pe portalul bilete.ro sau de la casele de bilete ale Salii Sporturilor “Constantin Jude”, astazi, cu incepere de la ora 17:00.

Parteneri